As vrea sa incep cateva site-uri nu mari dar sa fie cat de cat profitabile . Ce imi recomandati si mie ?
As vrea sa incep cateva site-uri nu mari dar sa fie cat de cat profitabile . Ce imi recomandati si mie ?
Munca.
Daca am sti, am face noi site-urile alea, nu crezi?
Hai mai, nu mai fiti rai
Piciule, daca vrei sa dezvolti un site, mai ales la inceput, cum cred ca esti tu, dezvolta pe o nisa la care te pricepi cat de cat. Iti place muzica, scrie despre muzica, iti place fotbalul, scrie despre fotbal. Nu te lasa furat de mirajul banilor, acestia vor veni mult mai tarziu, ca rod al muncii tale. Aproape toate nisele pot deveni profitabile daca inveti sa le exploatezi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Au mai fost si altii inaintea ta in aceeasi situatie, vezi aici. Toata lumea cauta pestisorul de aur care sa ne indeplineasca dorintele sau acea idee care sa ii aduca milionul de dolari si sa fi sigur ca daca o va gasi cineva nu ti-o va zice tie.
Apuca-te de ce iti place tie sau de ce cunosti si dupa ce cresti si te dezvolti pe nisa pe care te pricepi poti sa investesti si in altele. O sa-ti dau acelasi sfat pe care l-am dat si altor cateva mii de incepatori din online: apuca-te si invata mai intai, caci, dupa cum spune si robyroy, toate nisele devin profitabile atunci cand sti sa le exploatezi.![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
nu vreau neaparat sa scot milionul de dolari,zic sa fie profitabile cat de cat,sa fie ceva placut de facut .
Cu cat nisa e mai placuta, cu atat competitia e mai mare. Pe langa faptul ca va trebui sa concurezi cu toti marketerii profesionisti pe nisa respectiva, mai trebuie sa depasesti si o multime de amatori care publica articole pe nisa respectiva de placere, acaparand si ei din trafic si long tails.
Ex Gadgets. Tuturor le place sa scrie despre ele. Nisa grea, competitiva. Nimeni nu scrie insa despre implante dentare de placere.
A intrebat omul ce ii recomandam si i-am raspuns
piciu: vrei sa faci siteuri sa ce ? sa vinzi advertoriale si linkuri ? sa pui reclame adsense? sa faci afiliere? pe lb romana sau extern ? Nu trebuie sa imi raspunzi mie, trebuie sa iti raspunzi tie in primul rand, apoi sa faci o lista cu chestile la care te pricepi, dar nu asa generala, stii cum e, toti ne pricepem la masini si la femei, dar daca te apuci sa faci site pe tema asta concurenta e acerba![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)