Cica duce lejer pana la 100 de grade. Nu ar trebui sa te stresezi daca nu sare de 80 de grade.
Sursa aici: Intel Core i7 Temperatures | Puget Systems Blog
Cica duce lejer pana la 100 de grade. Nu ar trebui sa te stresezi daca nu sare de 80 de grade.
Sursa aici: Intel Core i7 Temperatures | Puget Systems Blog
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
"Our recommendation is to keep Intel Core i7 CPUs under 80C. That gives you a healthy margin in case you’re running a heavy load on your CPU on a particularly hot summer day. Due to the manufacturing process of Intel Core i7, and the improved power management features, we’re comfortable at up to 80C, even though this would be considered a very hot temperature with an Intel Core 2 Quad CPU."
Asa cum am zis si eu, e la limita superioara, dar o temperatura optima in full load ar fi sub 75 grade (din alte surse), mai ales ca omul simte ca se misca mai greu si garantez eu ca e si mai zgomotos...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)