Am cumparat un link pe Omlette du Fromage .. nu il mai gasesc de ceva timp, sper ca nu a fost o gluma totul .. astept un raspuns pe aici .. sau pm
Am cumparat un link pe Omlette du Fromage .. nu il mai gasesc de ceva timp, sper ca nu a fost o gluma totul .. astept un raspuns pe aici .. sau pm
Se pare ca si link-ul platit de mine a disparut
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
au disparut cam toate din ce vad ..... banuiesc ca nu suntem singurii...
She recently changed the theme... All the links from the blog roll disappeared... I've been reading this on her blog... You should talk to her using the contact form.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
claudiu are dreptate. mi-am schimbat de curand tema. la un moment dat am dat un mesaj in care ii rugam pe toti cei ce au avut link-uri sa mi le comunice din nou. lucrul asta se poate verifica. sunteti rugati sa trimiteti mail la: iulia.mihai@rocketmail.com cu link-urile. perioadele se vor prelungi cu 2 saptamani, ca sa nu iasa nimeni in pierdere.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
ok , voi astepta sa fie repus, desi lucrul asta este datoria ta in momentul in care faci asemenea schimbari, sa notezi eventual link-urile din b.roll .. dar se mai intampla sa iti si scape cateodata .. ca suntem oameni .. sper doar sa nu se faca un obicei din asta, seara buna!
sigur ca se poate intampla, dar MrGuru, eu zic ca nu era necesar sa se faca atata tevatura aici, puteai astepta sa intru sa imi vad mesajul, avand in vedere ca daca ma uit la ora threadului si cea a mesajului tau... e dif de o ora. astept link-urile, one way or another.
mai ales ca pentru faptul ca 1. noua tema mi-a sters blogroll-ul ofer 2 saptamani de gratie (desi tema o am de o saptamana doar) 2. am facut o postare speciala pentru asa ceva, in care anuntam paguba.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Omlette du Fromage:
Ultima modificare făcută de kelt; 1st June 2011 la 22:08.
Mi se pare normal sa se faca "tevatura" avand in vedere ca
1. Nu ti-ai anuntat clientii sa iti retrimita linkurile - postul pe blogul tau nu se considera anunt, tu crezi ca cei care cumpara linkuri stau zilnic sa citeasca blogurile/siteurile de unde cumpara?
2. De super oferta cu 2 saptamani de gratie in loc de una beneficiaza doar cei care ar fi stiut ca le ai sters linkurile. Daca cineva nu ti-ar fi citit blogul si nu ar fi vazut postul asta pe seopedia, cum ar fi aflat ca i-ai sters linkul?
Tocmai ce am explicat ca mi-a disparut totul odata cu noua tema. Lucru pe care nu l-am anticipat, deci ce am putut eu sa fac a fost sa fac o postare pe tema asta. Nu te ingrijora ca prea multe link-uri nu aveam, oricum. Cei ce au trebuit sa se sesizeze au facut-o deja.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)