Mey, nu va mai certati!
Nu de alta, dar am venit aici sa invat despre SEO, iar thread-ul nu ma ajuta cu nimic ...
Mey, nu va mai certati!
Nu de alta, dar am venit aici sa invat despre SEO, iar thread-ul nu ma ajuta cu nimic ...
am schimbat vreo 20 de teme pana azi, nu stiu nici macar una care sa imi stearga linkurile din blogroll. stiti voi ?
Modificarea temei nu are legatura cu restul continutului, gen categorii, posturi, linkuri, tags, etc.
Asta pentru ca nu folosesti platforma oferita de cei de la google, blogspot. Asa-i?
kidu, fa-ti un blog pe blogspot si schimba temele. si nu ma refer la ceea ce-ti ofera blogspotul... ci o tema luata de la net. fa un test sa vezi ce se intampla![]()
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
A facut cateva greseli trebuie sa o iertam, sa o intelegem, in primul rand nu are cunostintele tehnice necesare si poate face destule greseli, mie mi sa intamplat sa imi sterg propriile articole
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
eu am avut un blog, plus un fel de site pe care aveam negative gratis, + inca unu... erau pe blogger, si le-am sters din greseala in 2009sa vedeti acolo suspine, nu la 6,7 articole.
Claudiu, ti-ai sters singur articolele din greseala?
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Not me... Someone I know... I can't give names...
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)