America se pare ca e pusa rau de tot pe jocurile de noroc.
Dupa toata tevatura legata de restrictionarea americanilor pe saiturile de gambling astazi am avut o surpriza intrand pe pokerstars.com
Nu stiu de cand dureaza situatia asta dar se pare ca le-a fost luat domeniul
Pokerstars.net insa e in picioare si vad ca se poate juca in continuare downloadand consola dar numai free observ. Vad ca a disparut casieriaE foarte posibil ca nimeni sa nu-si mai recupereze banii conform unor articole din ziare
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
[/COLOR]later: Se pare ca multe saituri foarte importante de poker au fost inchiseFulltiltpoker.com , UltimateBet.com in urma descoperirii ca fraudau sistemul de taxe si impozite american prin intermediul unor banci ce le procesau tranzactiile online.
Detaliile le gasiti AICI si AICI
Inginerii nu gluma
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ingineria explicata simplu era urmatoarea. Bancile procesau tranzactiile ca si cum ar fi procesat vanzarea unor mingi de golf si in nici un caz ca si depozite pe saiturile de poker.
Stiu ca prin 2007 vorbeam cu cineva de la Gecad si au trecut si ei printr-o asemenea situatie cu un site turcesc. Vindeau aberatii dar cand colo era vorba de trazactii pentru depozite pe saiturile de poker.

Răspunde cu citat

)