Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: A innebunit America

Afișare hibrid

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit A innebunit America

America se pare ca e pusa rau de tot pe jocurile de noroc.
    Dupa toata tevatura legata de restrictionarea americanilor pe saiturile de gambling astazi am avut o surpriza intrand pe pokerstars.com
    Nu stiu de cand dureaza situatia asta dar se pare ca le-a fost luat domeniul

Pokerstars.net insa e in picioare si vad ca se poate juca in continuare downloadand consola dar numai free observ. Vad ca a disparut casieria E foarte posibil ca nimeni sa nu-si mai recupereze banii conform unor articole din ziare

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

[/COLOR]later: Se pare ca multe saituri foarte importante de poker au fost inchise Fulltiltpoker.com , UltimateBet.com in urma descoperirii ca fraudau sistemul de taxe si impozite american prin intermediul unor banci ce le procesau tranzactiile online.

Detaliile le gasiti AICI si AICI

Inginerii nu gluma

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ingineria explicata simplu era urmatoarea. Bancile procesau tranzactiile ca si cum ar fi procesat vanzarea unor mingi de golf si in nici un caz ca si depozite pe saiturile de poker.
    Stiu ca prin 2007 vorbeam cu cineva de la Gecad si au trecut si ei printr-o asemenea situatie cu un site turcesc. Vindeau aberatii dar cand colo era vorba de trazactii pentru depozite pe saiturile de poker.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 17th April 2011 la 16:23.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu stiu daca a inebunit america de pe-aici prin jurul meu tot mai multi o iau razna cu jocurile de noroc si isi nenorocesc zilele, in special tineri, adolescenti, trec pe langa ei pe strada si ii aud discutand obsedati de cat si cum mai baga in masini... unora le creeaza dependenta rau de tot ajung sa se comporte exact ca niste drogati deci din partea mea R.I.P. la toata industria asta.
    Cat despre smecherii si spalari de bani, normal ca s-a ajuns aici, oameni cinstiti si inteligenti nu se prea baga in astfel de bussinesuri, se baga mafia...

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Nu stiu daca a inebunit america de pe-aici prin jurul meu tot mai multi o iau razna cu jocurile de noroc si isi nenorocesc zilele, in special tineri, adolescenti, trec pe langa ei pe strada si ii aud discutand obsedati de cat si cum mai baga in masini... unora le creeaza dependenta rau de tot ajung sa se comporte exact ca niste drogati deci din partea mea R.I.P. la toata industria asta.
    Cat despre smecherii si spalari de bani, normal ca s-a ajuns aici, oameni cinstiti si inteligenti nu se prea baga in astfel de bussinesuri, se baga mafia...
    Nu are treaba poker-ul cu ce zici tu, m-am saturat ca cate comentarii aiurea tot vad legate de acest joc. Din punctul meu de vedere si a celor care inteleg acest joc, e acelasi lucru ca si cand ai juca remi/table/carti/fotbal/sah sau orice sport pe bani.

Nu este absolut nici o diferenta intre poker sau orice alt sport! Daca esti gambler poti pierde banii si la liniuta sau la orice se poate paria.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

cred ca atunci cand e vorba de miliarde de dolari .... se baga multi .... nu neaparat doar mafia

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

De-ar face si cu site-urile de pariuri la fel ...
    Vand Advertoriale (pr 5)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Acum vreo 6 ani americanilor li s-a interzis sa joace poker pe un motiv neoficial destul de simplu: un american joaca si se distreaza, pierzand 10$ intr-o zi pe net la poker, pentru ca isi permite. Dar banii sunt castigati probabil de un om din Europa de Est/Asia pentru care 10$/zi inseamna 300$ pe luna (salariul mediu intr-o gramada de zone).

Problema e insa ca nu poti opri jocurile de noroc interzicandu-le... La fel ca si multe alte lucruri, in momentul in care le interzici sau le reglementezi foarte aspru, tot ce faci este sa incurajezi activitatea ilegala in zona respectiva. Cum e o zona cu atatatea si atatea miliarde la mijloc, sunt si interesele si implicatiile enorme. Parerea mea e ca americanii gresesc rau prin ceea ce au facut acum (vad treaba ca si pe un abuz grosolan chiar). Daca chiar doreau sa opreasca participarea americanilor in jocurile de noroc, atunci puteau sa le aplice taxe aspre (50% din castig... stiu eu, chiar mai mult). Dar or fi pe acolo minti mai luminate. Oricum, pokerul nu moare ca n-are cum. Astia probabil sunt loviti si pentru ingineriile financiare pe care le fac prin tot felul de paradisuri fiscale.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 18th April 2011 la 12:19.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Au fost inchise pentru ingineriile finaciare, pentru ca au incercat sa fraiereasca fiscul american, nu pentru ca sunt site-uri cu jocuri de noroc

Un fost magnat australian a dezvaluit secretele site-urilor de poker pentru FBI, pentru a scapa de inchisoare - International - HotNews.ro
    Ultima modificare făcută de lovelife; 18th April 2011 la 11:08.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Edica este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

pokerstars.com are acum redirect catre pokerstars.eu ... hehehe )

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de ion.i Vezi Post
    pokerstars.com are acum redirect catre pokerstars.eu ... hehehe )
    Nu si la mine.

P.S. Legat de jocurile de noroc...Da, nu as juca la asa ceva. ruleta, aparate, etc, tot ce e automatizat. Pentru ca sunt facute sa iesi in pierdere. Si la poker se fac multe marsavii, pe internet nici nu stii cu cine joci, daca e bot sau user real, etc. Dar sa nu le bagam pe toate in aceeasi oala. Daca cineva pierde, nu inseamna ca gata, nu trebuie jucate jocuri de noroc. Daca esti istet, stii cat sa joci si cand sa te opresti si ai si putin noroc....sunt cei mai usori bani facuti din ,,munca".

Exemplu de bani facuti usor, daca esti putin inteligent si nu esti ghinionist: trading pe betfair.

sor2n este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

Implicit

pai vor sa le inchida ca nu prea se mai duc gamblerii la cazinou si asa daca le interzic o sa le mearga lor cazinourile ca pe vremuri

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Se platesc taxe vamale pe cadourile primite din America ?
    De Alex Dumitru în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 18th February 2016, 13:08
  2. recomandare SMS premium in America de Nord
    De hl2u în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th January 2010, 12:25
  3. a innebunit google
    De dcosmin83 în forumul Google
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 1st February 2009, 00:10
  4. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th May 2008, 12:54
  5. La Cat S-a Ridicat Piata De Seo Din America In 2005?
    De kevinro în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th January 2006, 20:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •