Am un 3G de vre-un an si sunt multumit de el. E-mailul si netul merg bine, si deocamdata nu am nevoie de mai mult. Feeling-ul este bun, culorile sunt vii, viteza e acceptabila, ergonomia in utilizare este foarte buna.
Am si o tableta Eken (nu telefon) din prima generatie, dar care m-a dezamagit profund. O bucata ordinara de plastic, care face o mica flama cand il pun la incarcat si cu o zona murdara in spatele ecranului, el fiind nou. Pe tableta asta este instalat din fabricatie Android 1.6, acesta fiind de fapt si motivul principal al achizitionarii, sa vad care-i treaba cu Androidul. In versiunea 1.6 nu putea sa vada clipuri Youtube, si nu se putea conecta la routerul wireless setat in WPA2 si ascuns. Daca setam routerul fara parola se putea conecta, dar in aceeasi incapere cu routerul avea semnal la jumatatea scalei si mergea foarte greu (aici cred ca era vina "hardware-ului"). Probabil ca in versiunile mai noi de Android sunt rezolvate unele din probleme soft, insa nu am mai avut ocazia sa testez alte device-uri cu Android.

Răspunde cu citat