Nu am testat Android, am un 3G. Imi place ce e in el, se misca cam slab sistemul de operare fata de 4G. Mai au de lucru pe partea de design exterior.
Un Android cu ecran apropiat de marimea iPhoneului puteti recomanda?
iPad ati incercat,cum e?
Versiune printabilă
Nu am testat Android, am un 3G. Imi place ce e in el, se misca cam slab sistemul de operare fata de 4G. Mai au de lucru pe partea de design exterior.
Un Android cu ecran apropiat de marimea iPhoneului puteti recomanda?
iPad ati incercat,cum e?
as putea sa-ti recomand motorola milestone 2, mi-a placut se misca rapid si fluid, mult mai fluid decat 3G-ul meu
nu stiu cat costa , il avea un client si m-am jucat nitel cu el
Da iPad-ul l-am incercat si manevrat , il consider in iPhone mai mare nimic deosebit inca , repet inca(umila mea parere), nu se justifica pretul piperat
Am un 3G de vre-un an si sunt multumit de el. E-mailul si netul merg bine, si deocamdata nu am nevoie de mai mult. Feeling-ul este bun, culorile sunt vii, viteza e acceptabila, ergonomia in utilizare este foarte buna.
Am si o tableta Eken (nu telefon) din prima generatie, dar care m-a dezamagit profund. O bucata ordinara de plastic, care face o mica flama cand il pun la incarcat si cu o zona murdara in spatele ecranului, el fiind nou. Pe tableta asta este instalat din fabricatie Android 1.6, acesta fiind de fapt si motivul principal al achizitionarii, sa vad care-i treaba cu Androidul. In versiunea 1.6 nu putea sa vada clipuri Youtube, si nu se putea conecta la routerul wireless setat in WPA2 si ascuns. Daca setam routerul fara parola se putea conecta, dar in aceeasi incapere cu routerul avea semnal la jumatatea scalei si mergea foarte greu (aici cred ca era vina "hardware-ului"). Probabil ca in versiunile mai noi de Android sunt rezolvate unele din probleme soft, insa nu am mai avut ocazia sa testez alte device-uri cu Android.
@AlexDumitru - eu nu te stiam asa, Android FTW. Ma asteptam sa fii mai degraba Apple dude! :))
Ma distreaza raspunsul dat de unii utilizatori de iPhone la intrebarea "De ce ti-ai cumparat iPhone?": "Are un feeling special. E... altceva!". Eu intreb "Ce? Te rog, explica-mi.". Ei raspund: "E... nu poate fi explicat... e...altceva... e... e aifon tati!". Pentru cei care isi cumpara tzoale D&G (din targ), sau care isi cumpara telefonul doar ca sa il scoata pe masa in bar... iPhone-ul e perfect! Le doresc utilizare placuta! Daca nu poti totusi sa dai un raspuns coerent si rational, care, poate, include si vre-o explicatie logica, atunci mai bine te abtii de la comentarii ca Monica ex Columbeanu. Nu sunt pro sau contra iPhone. Sunt doar pro dezbatere rationala.
No bun. Pe mine Apple m-a convins sa nu mai cumpar iPhone. Am 3GS si NU doresc iPhone 4. Nici 5. iPhone-ul asta e un telefon bun, de felul lui, dragut ca si aspect, ecran bun, fluiditate in utilizare, in jocuri. Dar cam atat. Am vazut cel putin 20 de alte telefoane care indeplinesc aceleasi conditii. Acum am LG cu Android si este intr-adevar un smartphone. Foarte fiabil, rapid, util. Plus foarte customizabil.
So, daca ai nevoie de telefon de pus pe masa in bar, go get an iPhone. Daca ai chef insa sa iti prinzi putin nasul in chestii tehnice si sa obtii maximul de la aparatul tau, si maximul din banii pe care ii dai (!!!), go Android.
Um... stii ca threadul asta e mort din Ianuarie nu? :D
Si mai stii ca primul post trebuia sa fie la Prezentare forumisti, nu? :D