Blackberry overtakes Apple
Si Android vine tare din urma. Pana acum stirea nu se simte in pretul actiunilor
Blackberry overtakes Apple
Si Android vine tare din urma. Pana acum stirea nu se simte in pretul actiunilor
Lucian
Pai cand s-a lansat iPhone cred ca Blackberry avea 80 - 90% din piata, asa ca nu e atat de greu![]()
Studiul se refera la utilizarea internetului, nu neaparat la cota de piataO vreme Iphone batea la fund orice alt telefon, practic netul mobil desi nu s-a nascut odata cu Iphone, a luat avant o data cu Iphone.
Lucian
si marmota invelea ciocolata in staniol.
ia uite ce am eu:
- franta site cu 1.1 mil vizite pe luna noiembrie:
107.000 iphone , 10137 android, 4430 BB
- italia, site cu 1.6 mil vizitatori pe luna noiembrie
55000 iphone, 4199 android, 3556 BB
- usa, site cu 40.000 vizite pe luna noiembrie
1499 iphone, 1199 android, 298 BB
poate esantionul din usa nu e reprezentativ... om fi noi europenii asa de innapoiati?
Eu am asa World Wide:
40% iPhone
32% Android
12% iPod
9% iPad
3% BlackBerry
2.9% Symbian
Pe US am:
Android 26%
iPhone 22%
iPod 8%
iPad 5%
Blackberry 1%
Mar/Alex, interesante cifre.
Mar, vanzarile din lista ta sunt pe ce perioada? Ma gandesc ca nu pot fi doar pe Nov, ca ar insemna o conversie enorma pentru primul site de exemplu. Intuiesc ca sunt vanzari anuale, ca duc la o conversie de vreo 2%.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
nu sunt vanzari, este trafic - vizite. si sunt doar pe noiembrie 2010
E intr-adevar greu de crezut, dar nu cred ca iese fum fara foc. Uite aici sursa comunicatului: StatCounter Global Stats - Browser, OS, Search Engine including Mobile Market Share
Mai degraba m-as astepta sa vad Androidul devenind #1.
Lucian
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)