carnea de porc vietnamez se vinde foarte bine...v-o spun din proprie experienta...are colesterol doar 0.005% si poate fi consumata si de persoanele care nu au voie sa manance carne de porc autohton.
carnea de porc vietnamez se vinde foarte bine...v-o spun din proprie experienta...are colesterol doar 0.005% si poate fi consumata si de persoanele care nu au voie sa manance carne de porc autohton.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Uneori daca o afacere merge prea bine se si satureaza repede piata si pe termen mediu, lung, devine mai nerentabila ca una proasta, mie imi plac ideile de genul celei mentionate de balaur, mai neconventionale, astea pot fi intradevar oportunitati cu viitor.
That's what I'm counting on... we hope to develop this business for the future... Until now we handled quite good.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
hahahaha ... hai ca asta a fost buna cu covrigaria ... investitia initiala se ridica pe la 10.000 EUR.
Costul unui covrig e de 1 leu .. din care ~ 0.3 materie prima.
Sa zicem ca mai ai vreo 2400 RON costuri personal si vreo 3000 costuri cu chirie si curent/apa.
ca sa fii pe 0 in fiecare luna ar trebui sa vinzi ~ 8000 de covrigi, o medie de 266 pe zi.
O covrigarie medie vinde cam 400 pe zi ...asta inseamna ca are un profit de ~ 2800 RON pe luna, ~ 650 EURO.
Dar totusi .. tre sa luam in calcul si amortizarea investiei initiale de ~ 10.000 ... care o faci in ~ 15 luni la calculele de mai sus.
Deci daca toate merg bine ... cam in 15 luni ajungi sa scoti si tu un ban cinstit din covrigi ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Marius Cristian, in pare rau sa te dezamagesc dar covrigariile nu mai merg din vara anului trecut, e saturata piata. Una din firmele la care lucrez si care vinde si echipamente pentru patiserii/covrigarii a comandat un studiu si acolo se arata clar ca explozia de covrigarii/gogoserii/inghetatarii au suprasaturat piata deja.
Varianta cu nucile n-o cunosc, nu stiu nimic despre ea, suna itneresant![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 7th January 2011 la 16:22.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Covrigariile nu mai merg... unde? Poate in Bucuresti, dar eu la mine in oras nu stiu sa fie decat vreo 3-4.
Insa in economia actuala afacerile offline sunt volatile si implica un risc prea ridicat. Daca as avea deja, sa zicem, o brutarie, atunci mi-ar fi rentabil sa incep sa fac si covrigi, dar sa incepi de la 0... vad din ce in ce mai multe spatii comerciale de inchiriat deoarece fostele magazine nu isi mai permiteau chiria.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)