Eu folosesc niste mouse-uri A4Tech la ~16-20 ron pe care le schimb lunar pentru ca se murdaresc. Si sunt foarte multumit de ele![]()
Reinviez acest thread cu o concluzie.
Dupa o lunga perioada de cautari obsesive , review-uri si enshpe mii de research-uri am ajuns la mousul perfect.
Am cautat si am tot cautat cu o tenacitate demna de Cartea Recordurilor si m-am oprit la un Mouse Laser Wireless SideWinder X8 marca Microsoft. E un pic cam mare pentru mana mea dar ma voi acomoda cu siguranta . Designul este fantastic iar functiile pe care inca nu le-am dibuit total ma fac sa nu-mi para rau.
O galerie cu multe imagini puteti gasi AICI sau pagina producatorului AICI .
Presimt acum urmatoarea obsesie ... Mouse Pad-ul perfect .
Dar nu orice fel de mouse pad. Un Mouse pad demn de un SideWinder X8
P.S: pana la urma mi-am incalcat propriile specificatii cand am cerut ajutorul comunitatii. Am cerut un mouse nu neaparat specializat pe jocuri si care sa nu arate futurist. Si cu ce m-am ales la final ? Un mouse pentru jocuri cu aspect futurist![]()
Ultima modificare făcută de RoManiac; 24th January 2011 la 09:17.
ok, eu tocmai am luat un logitech vx revolution, 79 ron la auchan (super pret) .. so far este foarte misto
Mouse optic Logitech B110, USB, Negru 910-001246
eu am dat vreo 25 de lei pe al meu .... ii schimb cam la un an ...
Laser am pus mana pe vreo 3 si nici unu nu m-a incantat ... wireless chiar am un microsoft .. care pierde semnal din cand in cand .. iar daca ma bag la un joc care necesita mouse mai calumea ... se simte diferenta ...
Optic cu fir e cea mai buna alegere din punctul meu de vedere![]()
O zi faina.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Da, tot Logitech B110 negru am si eu vreo 2. StarNet, bate palma![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)