Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 74

Subiect: Intrebare deschidere firma/PFA

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Te-am adaugat pe ym. Pai si in cipru pe cine gaseste? De exemplu in seychelles, unde am impozite 0, trebuie sa tin contabilitate? Daca nu, pentru ce imi poate veni control? Am vazut pe zerotaxe.ro ca acolo spun ca nu exista tratat de dubla impozitare, deci teoretic ar trebui sa platesc impozit in Romania?
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

daca nu ai afaceri mari. cu profit consistent, de minim 50.000E anual, nu prea merita un offshore, cheltuielile de administrare si cele asociate, pot depasi avantajele.
    Daca ai afaceri multe cu SUA, vezi ca si acolo sunt regiuni offshore
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

standard.money.ro/afaceri-si-companii/in-ce-tari-merita-sa-ti-faci-firma-si-cat-costa-14387.html

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Banii ii pot scoate in paypal si dupa aia pe card normal, ca si pana acum?
    Daca iti faci offshore, trebuie sa facturezi si sa incasezi tot pe firma din offshore, nu mai poti folosi paypal din ro, si sa scoti pe card in ro. Toti banii de la clienti trebuie sa intre in contul din cipru/seychellis. Ceea ce inseamna ca nu poti sa primesti banii prin paypal daca paypal nu accepta seychellis ca tara- nu stiu exact, dar probabil ca nu - nu poti sa incasezi pe firma respectiva de la adsense daca adsense nu accepta seychellis, sau de la clienti carora nu le convine sa apara pe facturi seychellis, etc.

Pe langa asta, daca tara respectiva nu are tratat pentru evitarea dublei impozitari cu romania, in momentul in care aduci banii din seychellis in romania, va trebui sa ii declari si sa platesti din nou impozit pe ei. Daca ii tii acolo, nu platesti impozit pe ei, dar daca vii cu ei in tara, trebuie sa platesti iar impozit pe ei. De aia toti europenii isi fac offshore in cipru si etc.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Daca iti faci offshore, trebuie sa facturezi si sa incasezi tot pe firma din offshore, nu mai poti folosi paypal din ro, si sa scoti pe card in ro. Toti banii de la clienti trebuie sa intre in contul din cipru/seychellis. Ceea ce inseamna ca nu poti sa primesti banii prin paypal daca paypal nu accepta seychellis ca tara- nu stiu exact, dar probabil ca nu - nu poti sa incasezi pe firma respectiva de la adsense daca adsense nu accepta seychellis, sau de la clienti carora nu le convine sa apara pe facturi seychellis, etc.

Pe langa asta, daca tara respectiva nu are tratat pentru evitarea dublei impozitari cu romania, in momentul in care aduci banii din seychellis in romania, va trebui sa ii declari si sa platesti din nou impozit pe ei. Daca ii tii acolo, nu platesti impozit pe ei, dar daca vii cu ei in tara, trebuie sa platesti iar impozit pe ei. De aia toti europenii isi fac offshore in cipru si etc.
    Singura metoda de plata este paypal. Daca banii imi vin in paypal si ii scot pe un card payoneer, unde e problema?

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Singura metoda de plata este paypal. Daca banii imi vin in paypal si ii scot pe un card payoneer, unde e problema?
    Cardul paypal/payoneer trebuie sa apartina firmei tale din cipru/seychellis. Daca iti apartine tie ca persoana fizica cu resedinta in ro, va trebui sa platesti impozit pe banii primiti. Daca ai cardul pe numele firmei, nu e nici o problema.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Cardul paypal/payoneer trebuie sa apartina firmei tale din cipru/seychellis. Daca iti apartine tie ca persoana fizica cu resedinta in ro, va trebui sa platesti impozit pe banii primiti. Daca ai cardul pe numele firmei, nu e nici o problema.
    Pai daca ii retrag din paypal in cardul payoneer, asta nu inseamna ca banii sunt in Romania sau au fost facuti in Romania. Care e diferenta dintre un francez care vine la cumparaturi in Romania cu cardul payoneer si eu, care scot bani cu cardul payoneer? Niciuna. Teoretic, ai dreptate. Practic, slabe sanse sa ma prinda vreodata.

Iar cardul daca il fac pe firma, banii cum ii pot scoate? Ca pana la urma, exista o gramada de firme offshore care isi scot profitul fara sa plateasca impozite la statul roman, LEGAL.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Ceva de genul asta folosesc si eu, si mi se pare prea greu pentru ai nostrii sa faca legatura intre persoana fizica X si card.Nici freelancer nici payoneer nu au cerut vreodata vreun act.Asta inseamna ca iti pune numele scularica si sa scoti mii de dolari pe luna , trebuie sa pui doar o adresa unde sa vina cardul, si care poate fi una fake.

Din ce observ , din moment ce banii care iti vin sunt curati, nu prea intereseaza pe nimeni.Nu stiu cum pot gasi ai nostrii cati bani ai scos tu pe payoneer sau moneybookers .

Am mai incercat si eu sa aflu detalii, dar se pare ca nimeni nu stie nimic, internetul este ceva nou pentru stat . Pe mine ma intereseaza PFA ca sa pot avea angajati legal .

Bafta!

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Ceva de genul asta folosesc si eu, si mi se pare prea greu pentru ai nostrii sa faca legatura intre persoana fizica X si card.Nici freelancer nici payoneer nu au cerut vreodata vreun act.Asta inseamna ca iti pune numele scularica si sa scoti mii de dolari pe luna , trebuie sa pui doar o adresa unde sa vina cardul, si care poate fi una fake.

Din ce observ , din moment ce banii care iti vin sunt curati, nu prea intereseaza pe nimeni.Nu stiu cum pot gasi ai nostrii cati bani ai scos tu pe payoneer sau moneybookers .

Am mai incercat si eu sa aflu detalii, dar se pare ca nimeni nu stie nimic, internetul este ceva nou pentru stat . Pe mine ma intereseaza PFA ca sa pot avea angajati legal .

Bafta!
    Ca PFA nu poti avea angajati.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu stiu exact, dar cred ca poti face un contract de colaborare cu un alt PFA.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Pagina 4 din 8 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tutorial deschidere cont PayPal
    De Toto în forumul PayPal
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 13th June 2011, 02:07
  2. Intrebare pentru cei ce au o firma de IT
    De Scorpiono în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 18th September 2008, 21:44
  3. Deschidere magazin online de it&c...
    De johnyk_vl în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st June 2008, 16:27
  4. Firma de Firma :)
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 22nd August 2007, 21:28
  5. Deschidere magazin, pe eBay sau Amazon ?
    De hl2u în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th March 2007, 20:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •