Rezultate 1 la 10 din 34

Subiect: Nemultumitului i se ia darul

Afișare hibrid

Micu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am luat o pastila ca sa nu mai am nervi, deci asta poti face si tu si apoi o sa fi relaxat.
    Cat despre mine, sunt doar de cateva zile, insa fi sigur ca daca va fi o tema interesanta o sa am toata placerea de a o dezbate...
    E deranjanta atitudinea ta comunista, intr-un stat democrat. Crede-ma ca nu conteaza vechimea mea pe forum, pentru ca imi exprim doar opinia, am dreptul la libera exprimare din '89 din moment ce nu jignesc pe nimeni.

Asptept intre timp un ban pe o perioada limitata sau chiar permanent pentru ca na, comentez si eu pe aici exprimandu-mi opinia...

Succes, ganditi liber, nu fiti cu mentalitate de romani: hai sa fiu incorect, doar sa il ajut pe sefu pentru ca poate imi da si mie o functie mai buna. Am spus asta ca sa nu spun o zicala care este oarecum vulgara, aceea cu pupatul.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de PeGratis Vezi Post
    Succes, ganditi liber, nu fiti cu mentalitate de romani: hai sa fiu incorect, doar sa il ajut pe sefu pentru ca poate imi da si mie o functie mai buna. Am spus asta ca sa nu spun o zicala care este oarecum vulgara, aceea cu pupatul.
    Krumel, astept functia cea inalta
    @PeGratis, prietene, exprima-ti liber ideile , dar in limitele impuse de bunul simt. Ma abtin , din respect pentru ceilati useri care citesc tigania asta, sa iti dau o replica pe masura.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de PeGratis Vezi Post
    Eu am luat o pastila ca sa nu mai am nervi, deci asta poti face si tu si apoi o sa fi relaxat.
    Cat despre mine, sunt doar de cateva zile, insa fi sigur ca daca va fi o tema interesanta o sa am toata placerea de a o dezbate...
    E deranjanta atitudinea ta comunista, intr-un stat democrat. Crede-ma ca nu conteaza vechimea mea pe forum, pentru ca imi exprim doar opinia, am dreptul la libera exprimare din '89 din moment ce nu jignesc pe nimeni.

Asptept intre timp un ban pe o perioada limitata sau chiar permanent pentru ca na, comentez si eu pe aici exprimandu-mi opinia...

Cu tot respectul: incerca o pastila pentru bun simt si inca una pentru a imbunatati capacitatea de a pricepe lucrurile! ( probabil ca nu face toata lumea SEO si pentru ca nu s-au inventat pastilele magice de mai devreme! ).

Si ajuta-l pe sefu ca sa va mearga bine amandurora... nu faci nimic cu functia daca dati faliment!!! ( Urmeaza sa observi ca vorbesc cu 2 intelesuri ). Si daca tot nu-ti convine fa-ti firma ta ca sa te ajute altii pentru o functie mai buna. ( Reclama: daca esti pasionat de comunism, implicit politica, sa stii ca n-am renuntat complet la ideea de a face un forum special pentru asta! As prefera sa te pricepi si la sex monden, fotbal si manele - garantez admin daca esti expert la toate cele 4!!! ).

Eu ma retrag permantent din aceasta discutie!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •