Eu am o casa in Prahova intr-o zona unde nu au ajuns marii provideri de internet, ca atare am fost nevoit sa folosesc clicknet. Dupa aproximativ 4 ani a inceput sa functioneze din ce in ce mai prost. Am schimbat in acest interval de timp peste 5 modemuri care se stricau intruna. In ultima faza (pe perioada verii) am avut peste 10 reclamatii la ei. Nu puteam incarca deloc pagini, ori uneori reuseam dar in aproximativ 2 minute de asteptat.
De fiecare data cand sunam la ei internetul mergea" "verificati acum!" eu: "da, merge". Dupa 5 minute iar nu mergea si eram nevoit sa sun la ei. M-au sfatuit sa sun de fiecare data cand nu merge, dar asta ar fi insemnat sa vorbesc continuu la telefon, cred ca mai usor era sa imi ceara sa le dau un bip.
I-am linistit insa cu o reclamatie la protectia consumatorului, dupa care mi-au returnat banii pentru lunile cu probleme, mi-au reziliat contractul (fara plata altor comisioane solicitate anterior) si m-am conectat la un provider local ce apartine de RDS. L-am folosit de cateva ori pana acum (pentru ca nu locuiesc acolo - deobicei merg in weeked-uri) si merge bine, nu am avut probeme.
Ca atare, nu recomand serviciile internet de la Romtelecom. (in functie de zona - am observat ca nu la toti apar aceste probleme)
Ultima modificare făcută de edy12006; 10th December 2010 la 13:32.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.