Am gasit asta pe forumul softpedia
Acte PFA
Am gasit asta pe forumul softpedia
Acte PFA
De ce S.R.L. si nu S.A.?De ce PFA si nu SRL ?
Fiecare are avantajele, dezavantajele lui. Daca iti ajunge P.F.A. fa-ti P.F.A., scapi de alte lucruri.
Ultima modificare făcută de Diana; 15th June 2006 la 23:15.
Pentru ca la SA iti trebuie capital social de 25 mil, pe cand la un SRL scapi doar ci 2 mil. Chiar daca ambele variante (PFA vs SRL) sunt modalitati total legale de desfarurare a unei activitati comerciale, un SRL este mult mai "serios" ... Nu stiu de ce, dar asa este...De ce S.R.L. si nu S.A.?
Un SRL, cap-coada, cu cheltuielile minime, te duce la infiintare in jurul sumei de ~7mil cu totul (incluzand 3 mil la avocat) ... Ai de ales intre a fi platitor de TVA, sau neplatitor de TVA (daca vinzi servicii, publicitate, etc ..) ...
Un contabil de inceput, cand nu prea ai activitate, angajat part-tme (2 ore) il platesti cu 1-2 mil / luna... Nu cred ca e o suma mare...
Poti plati impozit pe venit, sau impozit pe profit... Aici, iar, decizia se ia in functie de activitatea pe care o vei desfasura, de vanzarile preconizate, etc ... Sunt ma multe de discutat, insa nu e mare branza...
Ultima modificare făcută de Diana; 15th June 2006 la 23:15.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)