Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 44

Subiect: Domeniile .md o alternativa?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit Domeniile .md o alternativa?

Am descoperit zilele trecute domeniile .md. Nu stiam pana acum ca Moldova are tld propriu, am gasit si domenii de prin 2001, deci are ceva vechime. Cu toate acestea, foarte multe nume bune sunt libere.

Preturile pentru inregistrare pe care le-am gasit variaza, cel mai mic fiind de 39 usd anual si cel mai mare de 199 euro. Aici ar fi si principala problema, decat sa dai 200 euro anual pe un .md bun mai bine pui deoparte si iti iei varianta .ro. (ma refer in cazurile in care vrei sa te dedici pietei romanesti).

Dpdv seo cum s-or comporta? Ma gandesc ca nu sunt asa puternice avand in vedere ca sunt folosite putin.

Credeti ca ar fi acestea o alternativa pentru domeniile .ro?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

O alternativa la ce? E aiurea sa iei un .md pentru piata .ro , nu? Eu credeam ca te referi daca piata .md e o alternativa...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

De ce ar fi o asa proasta alegere .md cu keyword romanesc? Aceeasi limba se vorbeste si la ei.

Cat despre piata .md cred ca si asta e o alternativa de luat in calcul. Poti intra pe piata cu multe siteuri interesante.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 10th November 2010 la 17:28.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Pai da, poti intra pe .md, insa nu in Romania cu un site cu extensia .md decat daca e un exemplu la fel ca si .tv sau .fm sau .nu (adica daca poti branda cu ajutorul extensiei).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Eu nu prea am vazut domnii .md sa iasa la cautari in .ro poate si datorita faptului ca nu sunt multe inregistrate, si mutle proiecte mari din moldova sunt dezvoltate pe .com .net .org si chiar .ro
    Probabil sunt si foarte multe domenii .md bune libere si datorita faptului ca preturile sunt exagerat de mari, posibilitatile lor economice sunt mult mai mici decat in Romania
    Am observat ca google.md da rezultate similare oarecum cu google.ro in plus ei su si site-urile de limba rusa care concureaza pe aceeasi piata.
    Eu am multi vizitatori din moldova
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Am descoperit zilele trecute domeniile .md. Nu stiam pana acum ca Moldova are tld propriu, am gasit si domenii de prin 2001, deci are ceva vechime. Cu toate acestea, foarte multe nume bune sunt libere.

Preturile pentru inregistrare pe care le-am gasit variaza, cel mai mic fiind de 39 usd anual si cel mai mare de 199 euro. Aici ar fi si principala problema, decat sa dai 200 euro anual pe un .md bun mai bine pui deoparte si iti iei varianta .ro. (ma refer in cazurile in care vrei sa te dedici pietei romanesti).

Dpdv seo cum s-or comporta? Ma gandesc ca nu sunt asa puternice avand in vedere ca sunt folosite putin.

Credeti ca ar fi acestea o alternativa pentru domeniile .ro?
    Am studiat treaba asta in urma cu un an, ma gandeam sa fac investitii pe domenii .md si am discutat cu internauti din mediul online Moldovenesc.
    Problema nu este neaparat pretul domeniului, ci mai ales faptul ca multi cauta pe Google.ro, iar o alta parte pe Google.md insa in limba rusa.

Oricum ai incerca nu faci mai nimic, si probabil daca preturile ar fi fost de 6-7 usd/domeniu m-as fi bagat.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Ericpolec Vezi Post
    Am studiat treaba asta in urma cu un an, ma gandeam sa fac investitii pe domenii .md si am discutat cu internauti din mediul online Moldovenesc.
    Problema nu este neaparat pretul domeniului, ci mai ales faptul ca multi cauta pe Google.ro, iar o alta parte pe Google.md insa in limba rusa.

Oricum ai incerca nu faci mai nimic, si probabil daca preturile ar fi fost de 6-7 usd/domeniu m-as fi bagat.

Daca nu ai reusit tu sau persoanele care ti-au spus tie asta nu inseamna ca nu poti reusi. Defapt nici nu stiu la ce te referi, despre ce reusita este vorba? Sunt doar niste domenii care influenteaza intradevar partea de seo, insa nu asa de mult incat sa ratezi cu un proiect din cauza acestui aspect.

Cat despre pret... daca erau 6-7 usd bucata nu ar mai fi fost atatea domenii bune libere. Si de ce te bagai daca erau ieftine? Erau sansele de reusita mai mari?

Haide sa fim totusi realisti.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Parerea mea e ca .md e bun pentru R. Moldova . Nu cred in .md ca sugestie pentru medicale ( a fost o perioada cand a fost promovat asa dar nu a mers ) dar cred in .md cu rol identitar ( pentru R. Moldova ) .

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Parerea mea e ca .md e bun pentru R. Moldova . Nu cred in .md ca sugestie pentru medicale ( a fost o perioada cand a fost promovat asa dar nu a mers ) dar cred in .md cu rol identitar ( pentru R. Moldova ) .
    Si tu spre exemplu ai alege sa folosesti un domeniu cu keyword principal pe .md , in ciuda faptului ca pe restul tld-urilor este ocupat?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    De ce ar fi o asa proasta alegere .md cu keyword romanesc? Aceeasi limba se vorbeste si la ei.
    Simplu: Ai vazut vreun .md bine pozitionat pe un cuvant/expresie din .ro cu multe cautari?

Practic.

Ca in teorie... se pot face multe.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Alternativa gratuita Dreamweaver?
    De Prometeu în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 24th February 2011, 16:02
  2. Sursa alternativa de income
    De Nic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st September 2007, 17:43
  3. Alternativa AdSense
    De add în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2