@delpi: Pai si ce nu merge? Ambele functioneaza.
@delpi: Pai si ce nu merge? Ambele functioneaza.
la mine cu www in fata nu merge.... am sters toate cookieurile de la browser, si tot nu merge cu www.![]()
A records from the zone (ns1.jshosts.com)
domain name TTL value
windowslovers.info 14400 4h 77.95.35.179
Windows Lovers*|*Windows 7 News and Tips 14400 4h 77.95.35.179
1.
The list of name servers from parent server does not match with NS records in the zone - some of them are missing and/or some of them are left over. The zone contains the same number of NS records, but they differ
2.
Some nameservers have mismatch in their IP address and reverse record.
ns2.jshosts.com -> 216.245.213.67 -> ns1.jshosts.com -> 94.76.207.50
3.
The name of primary server from SOA MNAME can't be resolved to IP address.
Nu stiu ce inseamna astea, dar o fi de la ele?
(mie nu imi merge cu www)
Trust, but verify.
Nici la mine nu merge. Daca ii dau ping variantei cu www imi spune ca nu a gasit nici un rezultat. Varianta fara www. imi raspunde la ping-uri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ping in non-www da reply... in www "cannot find host" ... deci e clara treaba (ceva nu e ok in dns zone ori e chestie de propagare daca ai mutat recent domeniul)...
domeniul l-am mutat ieri dimineata de pe alt host..... in cazul asta mai astept 1-2 zile poate se propaga complet...
daca nici peste cateva zile nu merge recomandati folosirea unui redirect permanent din cpanel de la Windows Lovers*|*Windows 7 News and Tips catre windowslovers.info ? va afecta asta cu ceva viitorul site?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)