S-au "inspirat" cam mult de la emag.
S-au "inspirat" cam mult de la emag.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Paote acest site vrea sa se adreseze unei anumite nise, oameni care gusta un astfel de nume, si pentru alta nisa sa aiba un alt site
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
am gresit din neatentie. Era evident
Totusi problema asta s-a deslusit prin faptul ca au luat si coios.ro
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Apropo eu sunt in situatia in care sunt destul de multi care rad de domeniul pe care-l am si nu mi se pare ca suna deloc asa ciudat
Si imi pare foarte rau ca nu m-am gandit mai bine cand l-am cumparat.
domain is cool.. but its wrong !
Pt un magazin de IT? Nici vorba! Poate haine cum s-a mai zis... un marketing afiliat cu chilotii lui botezatu, cbstore de la 2parale.
Poti construi mai multe branduri, unul ce se adreseaza unei nise mai mici, dar pe car eo poti tinti bine, iar altul pentru o nisa mai larga unde concurenta este mai acerba
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
sincer e aiurea, as spune cocalaresc, E de gadgeturi pentru baietii tari.
Insa ramane in memorie usor. Ramane si problema cu ortografia...Ma deranjeaza la un site sa faci "speling":"e cu Y nu cu I si ai grija e cu liniuta jos si cu doi de m"
Ultima modificare făcută de diasomie; 28th October 2010 la 00:13.
Parea mea: un magazin normal de it cu preturi bune, nedispusi sa-si arunce contentul in comparatoarele de preturi.
Numele ales e superb, mai ales daca sunt profesionisti si au preturi bune.
Stiu de ex un magazin online cu preturi super mici, probabil singurul unde am gasit adaptor usb to /ide/sata la pret super ok, dar sa mor daca imi amintesc cum il cheama.
Deci felicitari pt nume, chiar are o conotatie japoneza.
offtopic: am filtru de cafea Futachi, super ok de peste 7 ani (foto disponibil la cerere). Deranjeaza pe cineva?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)