Salutare
Stateam si ma gandeam ca ar fi cool sa facem un Seopedia Round-Up. Undeva frumos, gen la munte. Si nu 2-3 oameni, ci (mult) mai multi.
Credeti ca e o idee buna?
Salutare
Stateam si ma gandeam ca ar fi cool sa facem un Seopedia Round-Up. Undeva frumos, gen la munte. Si nu 2-3 oameni, ci (mult) mai multi.
Credeti ca e o idee buna?
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
mai vinde un banner![]()
Mi-ar face si mie placere dar bineinteles sa nu se interesecteze cu alte intalniri.
Inca se "lucreaza" la asta din cate stiuSi eu abia astept o iesire la munte undeva.
E pacat sa nu mergem. Nu de alta dar pana si farmacistele din online au avut un eveniment de genul asta![]()
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Ce e nofer asta? Vrei sa zici sofer.. sau somnifer? Sau cum? Sau e vreun acronim?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)