Am tot incercat si nu merge. FB nu ruleaza "<cod de incorporat>" oferit de youtube... Pe MySpace a mers deci nu cred ca este de la mine.
Are "pagina oficiala" ( cu buton like in loc de adauga prieten )... nu stiam de limitari... interesant.
Am tot incercat si nu merge. FB nu ruleaza "<cod de incorporat>" oferit de youtube... Pe MySpace a mers deci nu cred ca este de la mine.
Are "pagina oficiala" ( cu buton like in loc de adauga prieten )... nu stiam de limitari... interesant.
eventual fa o compilatie de filmulete funny sau orice clip care e mega cautat de lume si pune fundal sonor melodia asta, iar la description trece-i linkul spre clipul original al melodiei
poate ajuta :p succes
Stai usor ca nu pricep.
Se promoveaza Robert Toma sau studiodeinregistrari (canalul youtube) lanseaza pe Robert Toma?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@1nesco
Momentan se promoveaza doar melodia Lenea a lui R.T. Mai departe nici eu nu stiu...
Pai afla detalii ca sa stii cum sa structurezi datele si sa faci strategia de promovare.
Doar pt Robert Toma numele canalului era mai ok Robert.Toma sau RobertToma.
Mi se spunea 1nesco
versurile sunt ok, negativul nu-i de calitate![]()
faci o versiune mp3 si o trimiti la ten28.com, baieti astia de fac piraterie promoveaza tinerele talente
sau faci un blog plin de spam gen codrosu.ro/cored-by-my-side-radio-edit/ si te promovezi suficient
vedeti cat de mult l-a ajutat spamul pe adson?
Prea putin conteaza versurile si calitatea. Ideea interesanta e sa promovezi un om prin tehnologia online, inclusiv SEO, la un pret mai scazut decat cel cerut de casele de discuri, televiziuni, radio.
In final Robert Toma va trebui sa vanda un disc sau sa fie angajat.
Ideea e: Cu ce costuri?
De asta zic ca nu pricep de ce canalul youtube se numeste "studiodeinregistrari".
Mi se spunea 1nesco
parerea mea e ca nu poti promova ceva slab calitativ facand investitii minime ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)