Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Cat sa cer pentru un review la comanda ?

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu trebuie sa mergi pe ideea ,, firma mare au buget '' , in ceea ce priveste publicitatea radio-tv eu am avut cateva surprize cu cativa clienti de afara.........preturile noastre sunt foarte mari in comparatie cu ceea ce este la ei. Nu e acelas lucru cu segmentul de online dar e bine sa le raspunzi cu doua trei variante. Mai exact incearca sa le faci un pachet, o colaborare pe un termen mai lung, asa vei avea un client serios pe o perioada mai lunga de timp si implicit garantia unui castig. In plus un client mare aduce alti clienti mari.

Cea mai mare gresala e sa faci pretul in functie de client, mai devreme sau mai tarziu vei avea de pierdut. Pretul trebuie sa reflecte serviciul si nu potenta financiara a celui care cumpara.
    Am un Blog

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

cristi ai si tu dreptate. acu sa vedem ce raspund ca sunt curios. din moment ce ei l-au cautat eu zic ca sunt foarte interesati.

l.e. s-a mai intamplat ceva? tine-ne la curent.
    Ultima modificare făcută de Krm; 20th July 2010 la 14:37.
    Toate drumurile duc la Targoviste

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Thumbs up

Scuze ca am citit mai tarziu.

Ideea era simpla: un pret mai mare pentru un singur articol, o reducere consistenta pentru mai multe articole.

Chiar si gratuit... nu cred ca ai avea de pierdut.

Concurenta va analiza unde si-au publicat respectivii articolele si vei avea noi oferte.

Care a ramas pretul final?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

500 pentru 1.500 unici? la targoviste cresc banii in copaci? sau mergem pe principiul romanesc ca daca ai bani trebuie sa platesti dublu?

cel mai bine e sa gandesti problema din punctul lor de vedere. eu cati bani as plati sa imi apara un review pe siteul asta?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Pana la urma "uriasa" oferta a fost de 30 Euro & cateva licente pentru softul respectiv bonus. O sa fac un concurs cu ele.
    Articolul a prins prima pagina pentru "numele softului review" / "numele softului test" etc. Se para ca vor o colaborare pe termen lung, urmand ca la urmatoarele articole sa vorbim de un pret mai mare.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu inainte luam $300-400 pe un review scris de mine, dar n-am mai acceptat de mult pentru ca sunt destul de sigur ca asta duce la o penalizare. Am observat ca ajung direct la PR0 la scurt timp dupa ce postez cateva review-uri, despre penalizare in SERP nu sunt sigur, dar nu as vrea sa risc

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Pana la urma "uriasa" oferta a fost de 30 Euro & cateva licente pentru softul respectiv bonus. O sa fac un concurs cu ele.
    Articolul a prins prima pagina pentru "numele softului review" / "numele softului test" etc. Se para ca vor o colaborare pe termen lung, urmand ca la urmatoarele articole sa vorbim de un pret mai mare.
    Eu unul as pune urias fara gilimele, chiar ai de castigat foarte mult in urma articolului acesta.
    Pe langa faptul ca e primul articol de gen (aka asa zisa experienta) capeti si o colaborare, te-ai facut si cu material pentru concurs plus ca e posibil sa apara si alti clienti in urma acestuia .
    Iar despre buget, sunt multe firme mari (bine, nu de software) care nu baga bani asa de multi in online, cine stie ce junior entry a facut oferta dintr-un micut birou, dupa care a fost laudat pentru "miscarea lui".

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Sandossu Vezi Post
    Eu inainte luam $300-400 pe un review scris de mine, dar n-am mai acceptat de mult pentru ca sunt destul de sigur ca asta duce la o penalizare. Am observat ca ajung direct la PR0 la scurt timp dupa ce postez cateva review-uri, despre penalizare in SERP nu sunt sigur, dar nu as vrea sa risc
    Nu am pus dofollow la linkurile catre ei. Practic, la prima vedere, articolul pare ca arata ca orice alt subiect de pe site. Nu cred ca ar trebui sa refuzi oferte de genul asta pe viitor.
    @Prometeu, pe termen lung m-am gandit si eu ca ar fi mai buna o colaborare de acest gen. Sa vedem ce o sa iasa pe viitor din aceasta colaborare.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Ioi

Felicitari pt realizare. Sfat amical: lasa cu do follow (daca si articolele anterioare au linkuri externe similare) ca sa atragi alti potentiali concurenti.

Deja sunt satul de cat roz am vazut pe facebook
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Ioi

Felicitari pt realizare. Sfat amical: lasa cu do follow (daca si articolele anterioare au linkuri externe similare) ca sa atragi alti potentiali concurenti.

Deja sunt satul de cat roz am vazut pe facebook
    Nu am linkuri dofollow nici la ceilalti. Pagina este oricum unranked asa ca mare lucru nu i-as oferi.

Site-ul producatorului are PR7. Linkul catre download, direct catre kitul trial nu necesita dofollow. Mai e un singur link, catre pagina oficiala a produsului. Nu vreau sa risc un penalty de genul celui precizat de Sandossu, doar pentru un amarat de link.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Platim pentru cel mai bun review
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th April 2009, 00:57
  2. Review IBP 10.4 pentru SEO .ro
    De Augustin în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th March 2009, 12:14
  3. Review-uri pentru review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th August 2008, 20:57
  4. Review pentru un portal
    De c0s în forumul Studii de caz