In primul rand putea sa-mi spuna de la inceput ca nu ii convine suma si gata ar fi fost mult mai simplu, in primul rand el nu a terminat siteul, site ce ar fi trebuit sa fie gata din prima suma de bani platita, uitate chiar si in momentul de fata nu este gata...
As fi dat chiar si mai multi bani daca si dupa momentul platii siteului ar fi avut un comportament ca si inainte sa fac acest lucru....sa nu profite de postura unui om care stie ca depind de el...sa nu ma intelegeti gresit as fi platit si mai multi bani dar din moment ce vad ca si comportamentul lasa de dorit...ce ar fi trebuit sa fac sa mai fi platit alta suma?...pe urma sa nu mi se rezolva problema, sau sa se realizeze pe jumatate...pana cand acest joc murdar?....
a nu se uita ca de cele mai multe ori pretul spune calitatea
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
asteptam detalii si de la cel acuzat
daca tot ti-ai facut user aici mai bine te apuci de citit mai inveti una alta, decat sa ceri socoteala![]()
Il stiam de om serios, dar totusi sa asteptam si varianta lui.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Cum adica a sters siteul :\ .. asa om serios rar gasesti. Vad ca are user si aici pe seopedia.. daca este adevarat ce se spune ar trebui sa se ia niste masuri
Stie despre acest thread, insa eu am incercat sa fiu om cu el chiar daca se comporta ca un patruped, i-am retras calificativul negativ de pe www.invatam.net.
Chiar astazi am discutat cu el si l-am rugat sa ma scoata din contactele lui de messenger, a facut acest lucru dar nu inainte sa ma injure.
Un om de nimic, chiar fara nici un Dumnezeu; daca are ocazia isi bate joc de absolut orice.
Ultima modificare făcută de lancetti; 11th October 2009 la 16:35.
Pe scurt...site-ul a fost facut pentru suma de 350 de ron , Mult ? , putin! zic eu ... dar cica e criza !
nu am i-am specificat niciodata faptul ca e TERMINAT,asa cum a spus ordinarul acesta .
ce m-a enervat a fost faptul ca s-a intarziat cu plata destul de mult (aproximativ 3 saptamani ) plus ca m-a pus sa mai lucrez inca un template pentru o gradinita particulara (finalizat dar neprezentat lui pentru ca nu a venit cu banii )
Pe langa faptul cu plata, i-a mai venit o pasarica pe creier.Ca mai vrea inca 2 galerii foto (desi ma intelesesem la 1 si template-ul a fost creat pentru doar o galerie )
Nu am cerut nici un ban in plus,cei 100 de ron de care vorbea respectivul, s-a oferit singur sa ii plateasca
bineinteles ca nu a trimis, mofturi,chestii, si telefoane peste telefoane
Am vazut porcaria ce a facut pe seopedia abia dupa ce ii terminasem si galeriile alea,(pe seara ca sa fiu mai exact )
nu mai spun cum spurca ca la usa cortului (scuzati cacofonia ),pe email (le pot atasa daca este nevoie )
Cert e faptul ca in unul din email, (probabil dupa ce a vazut ca am terminat galeriile )imi spune ca sa nu ma ma chinui (pe langa alte injuraturi ), ca oricum site-ul va fi facut de altcineva. Este pentru prima oara cand cedez nervos si imi bat joc de munca mea. Drept urmare , dupa cum vedeti acum la adresa respectiva,i-am indeplinit dorinta.Site-ul a fost sters! (nu si baza de date , as putea sa il pun inapoi , dar sincer in momentul de fata tremur de nervi ! )
Mai jos ai un Copy Paste de pe Yahoo Mess Primit Acum (dupa cum vedeti ... la multe zile dupa respectivul Incident !)
nafornita constantin: promovarerapida: cred ca sunteti un mare tampit
promovarerapida: clovnul orasului
Sau .... SMS primit acum 5 secunde pe telefon ""m-am adresat frumos si nu stii sa vb , o sa vedem tarfo ce urmeaza".
Mentinez faptul ca e copiat litera cu litera, deci gramatica va rog sa o atribuiti respectivului !
copy Paste la un email de al lui :
"Referitor la concediu medical, nu cred ca ar trebui sa va aventurati in asemenea discutii, e usor din spatele unei tastaturi dar fata in fata nu sunteti decat un mic mos betivan cu apucaturi de tarfa..."
PS. 33 de ani = MOS ??? in viziunea lui poate ! eu sigur nu ma simt asa !
"betivan cu apucaturi de tarfa... " = sunt sigur ca nu am fost la baut impreuna cu el iar treaba cu "apucaturi de tarfa" analizati singur ca sa nu ma mai apuc eu sa scriu.
Cu stima si respect , pentru toti membrii acestei comunitati ,
Al Dumneavoastra ,
Constantin Nafornita
Un Plus de la mine pentru toti care au judecat la rece aceasta " Problema "
Ultima modificare făcută de blackangel32; 11th October 2009 la 16:45.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)