Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Bisnitar online

Vizualizare arbore

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit Bisnitar online

Salutare,

Deschid acest thread pentru a face cunoscut modul de lucru a unei persoane nu stiu daca activeaza si pe acest site dar il gasiti pe www.invatam.net locul unde am "avut norocul" sa-l gasesc si eu, este vb de blackangel32 pe numele lui Nafornita Constantin.
    Inca de la inceput vreau sa stiti ca nu am deschis acest thread din razbunare ci pentru a va face sa va feriti cat se poate de mult de serviciile acestei persoane.
    SA INCEPEM....
    Fiind o persoana chiar din orasul unde m-am nascut si am locuit o buna perioada de timp am zis in prima instanta nu vor fi probleme...GRESIT.
    Am cazut de comun acord sa-mi realizeze un site, ce are ca si domeniu de activitate realizarea fotografiilor, filmarilor pentru nunti, botezuri, onomastici. www.fotografii-evenimente.ro
    Am discutat si s-a stabilit suma pentru acest proiect, fiind vb de siteul unei PF bugetul alocat pentru realizarea acestuia a fost unul redus.
    De asemenea am luat in considerare ca in cazul in care va iesi totul ok sa mai colaboram si pe viitor in alte proiecte.
    Siteul a fost realizat intr-o foarte mare graba, din materialele furnizate a aruncat pe site ce i s-a parut lui ca e bun sau "ce a fost la indemana".
    CU TOATE ACESTEA AM PLATIT SUMA PE CARE AM STABILITO IMPREUNA LA CATEVA ZILE DUPA CE AM FOST ANUNTAT CA CICA SITEUL A FOST FINALIZAT ; Stabilisem sa mai adaugam ulterior cateva materiale: poze, text etc.
    A urmat o perioada de nenumarate rugaminti pt un motiv firesc: sa adauge cateva fotografii pe site-era normal acest lucru deoarece asta este si tema siteului.
    La fel a aruncat ce i s-a parut lui pe site...poze distorsionate...etc.
    Au urmat emailuri si telefoane...aceleasi raspunsuri in sictir, desconsideratie...ca nu are timp ca nu stiu ce, diferite motive ba chiar mai mult cica il enervez...
    M-am oferit sa-i mai dau o suma de bani in plus doar ca sa iasa totul ok...
    Sun, imi spune sa-i pun banii pe card si pe urma mai vb si imi inchide telefonul...
    ...Per general actiunile lui, stiind ca depind de el au fost demne de un roman adevarat...
    Nu contest faptul ca nu este un bun programator, sau nu se pricepe la tot ce tine de acest lucru, vad ca pe acest forumul www.invatam.net are reputatia 8...dar la capitolul: "sunt/nu sunt om"...va rog sa trageti singuri concluziile.
    Nu am gasit pe nicaieri acest termen de bisnitar online, sper sa fiu primul care il folosesc...
    Ultima modificare făcută de lancetti; 10th October 2009 la 00:47.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Concursuri Online - o alternativa eficienta de promovare online
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:03
  3. Mall online
    De romania inedit în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 00:48
  4. GPS Online
    De Iulian în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th December 2008, 16:54
  5. magazin online
    De flory în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th June 2007, 12:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.