Sa cititi si despre valorile SAR de la telefoanele asteaSi pe mine ma batea gandul sa-mi iau unul exact din aceleasi motive, ca e dual-sim, dar m-am calmat repede... In functie de locul in care il tii, ureche / buzunar, sigur ti se prajeste ceva
![]()
Sa cititi si despre valorile SAR de la telefoanele asteaSi pe mine ma batea gandul sa-mi iau unul exact din aceleasi motive, ca e dual-sim, dar m-am calmat repede... In functie de locul in care il tii, ureche / buzunar, sigur ti se prajeste ceva
![]()
Lucian
Mi-a venti telefonul precizat mai sus (copia iphone) este identic privit din fata cu iphone, Nici un posesor de iphone nu si-ar da seama ca nu e iphone, iar spatele este de alta culoare (grii) insa si asa nu se deosebeste de iphone foarte mult. Sunt foarte multumit de el se aude bine, este finut si are in mare functiile iphone( are senzor de miscare si de gravitatie ). Sunt foarte multumit de el![]()
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
e d-ala cu antena si tv?
se vede de la o posta ca-i clona
are doar 4 randuri de shortcut-uri pe cand astea originale au 5
iar banda de jos cu butonul central e mai mica la cel original decat la clona
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)