Nu sunt fake-uri. Sunt telefoane chinezesti facute pentru chinezi.
Un telefon de "brand" care stie aceleasi chestii se vinde mai scump cu abonament la dealeri... in schimb la pretul asta nu te poti astepta la minuni de la un telefon "la liber"...
Uita-te un pic la oferta de pe eemobi.cn. Sunt si fake-uri, recunosc, dar sunt o gramada de modele chinezesti pe acolo cu niste dotari de nota zece la preturi de nimic fata de un brand. In schimb nu poti sa stii cat de bune sunt terminalele respective pana nu le primesti...
PS: exista si branduri "premium" de telefoane chinezesti - eu unul consider Huawei-ul primit de la RDS un telefon bun...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
@mike_ppc ai confundat. Nu e N95, e D95
Era sa cumpere un prieten un N95 din ala fabricat in china... dar a fost atentionat la timp de semnele micute care iti arata ca nu e un telefon original:
- scrie pe el "Made in Finland"
- camera foto din spate nu e la fel de mare ca orificiul de pe carcasa
- se plange ca nu are memorie desi ar trebui sa aiba 8Gb (nu are loc de card de memorie)
- * (semnul asterisc) are 6 varfuri pe toate telefoanele Nokia, iar pe asta are 5.
D95? exista asa ceva, sau e o gluma?
Exact, si ala tot "made in finland" era. Asta nu e inselatorie?
Ca idee nu am nimic impotriva unora care sa spuna pe fata ca sunt variante chinezesti, cu performante mai mici si pret pe masura. Sincer acuma, cat aveti ocupati din aia 8GB? (cei care posedati telefonul)
E vorba de telefonul asta: http://www.eemobi.cn/Products//5662/ZTD95%20.html
Eu am avut un htc touch dual , versiunea 16 taste.
A fost superb telefonul, mi-a placut, insa din nevoie de bani a trebuit sa ma despart de el. (mi se pusese mie pata pe niste domenii si le-am luat)
Am mai avut apoi un qtek s100 dinala generatie 2003 cu windows 05 pe el. Era net inferior htc-ului de generatie 2008 , atat prin calitatea displayului , a sistemului de operare, a operarii cu stilusul si din aproape toate punctele de vedere.
Insa daca vreti smartphone pentru a-l folosi pe internet, media, etc, cautati ceva de la htc, toschiba eten , asus , dar nu va uitati dupa camere , touchflo si alte prostii, uitati-va in primul rand dupa un display de o calitate cat mai buna si interesati-va cum merge touch-ul pe el, eventual incercati cateva si vedeti care vi se potriveste.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Si eu era sa iau teapa asta. Vroiam un telefon dual sim si astia de la magazine se inghesuie sa le recomande pe astea no-name chinezesti. Am impresia ca le iau foarte ieftin si au adaosul mai mare. Am ales pana la urma Samsung.
Mi-au trecut cateva telefoane dualsim prin mana si pot sa zic ca majoritatea sunt super ok (am avut si experiente negative).
O sugestie, daca vreti telefon dual sim comandati direct de la sursa pentru ca pe okazii il luat mai scump cu cateva milioane bune.
Cel mai bun site de pe care am facut comanda este DealExtreme.com.
Am comandat telefonul asta si asta si sunt in regula, nimic stricat, nimic nefunctionabil.
Si are si livrare gratuita in toata lumea![]()
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)