De mic copil stiam ca telefoanele din china sunt foarte rele
Salut, am la activ 5 comenzi facute pe dealextreme.com, a 5a inca nu am primito insa toate lucrurile primite au fost ok din toate privintele.
Daca vreti public lista cu ce am comandat![]()
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Am pierdut cateva ore bune uitandu ma ce au pe site...
Am facut si eu o comanda, insa in ceea ce priveste telefoanele am vazut fie reviewuri bune fie rele, adica e la ghici si tine de noroc .
Asa ca ma gandeam poate eu stiu, daca ai comandat si telefoane, care a fost ok si a meritat, cel mai bun telefon comandat de pe site.
mersi
A meritat, tot ce am cumparat a fost ok!
Si au niste gadgeturi pe site super
Uite ce am comandat eu:
Prima comanda (de testare a siteului)
Mini Telecomanda
A doua comanda:
MP4 Player
Card MiniSD Kingmax 2GB
A treia comanda
Pix cu cerneala invizibila
Cub Rubik
Mini Telecomanda
Bricheta in forma de chitara
Telefon Mobil DualSim cu Touch Screen
Placa de sunet externa
Inele Termosensibile
A patra comanda
Telefon DualSim
A cincea comanda (inca nu am primito):
Telefon DualSim cu Tuch screen (clona iphone)
Toate au venit in stare perfecta de functionare.
Siteul livreaza comenzi indiferent de valoarea comenzii (prima mea comanda a fost de aproape 3$). Livrarea este gratuita (ajunge in aproximativ 1 luna prin posta normala).
Daca mai aveti intrebari, eu va pot raspunde cu placere![]()
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
Ok,
Cred ca mai dureaza ceva (aproximativ 2 saptamani), la statusul comenzi imi arata Impachetare, deci maine cred o trimit.
Nu ne luam![]()
@Laura28i nici nu intentionez sa va conving sa va luati, doar v-am prezentat siteul![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)