Impozitul forfetar sugruma spiritul antreprenorial si este o recunoastere a neputintei guvernului de a combate evaziunea fiscala.

Pe de alta parte este un lucru bun , pentru ca statul sebazeaza pe contribuabili , si atunci cand contribui incepi sa intrebi din ce in ce mai des ce face guvernul cu banii si sa te implici in diverse organizatii cu ajutorul carora si vocea ta de contribuabil sa poata fi auzita .

Incepi sa intrebi de ce s-a infiintat ministerul turismului , ministerul tineretului si sportului , ministerul economiei , si mai ales de unde dracu a avut Ioana Basescu bani sa-si cumpere penthose la 800 si ceva de mii de euro , si cum a putut sa se imprumute Traian Basescu 200 000 de dolari punand garantie o fabricuta de inghetata , intr-o perioada in care romanii de rand nu puteau sa-si deschida un cont in banca , dar sa se mai si imprumute .

Eu ma gandeam sa-mi deschid o firma , dar acum am renuntat la idee , si astept sa cumpar una care e aproape de faliment , pentru ca in perioada imediat urmatoare o sa fie destule care o sa intre intr-o perioada dificila .