Mai sunt doua ore si 5 minute pana va incepe Earth Hour 2009 , o ora in care trebuie sa stingem tot ce avem in casa si sa ne gandim ca asa o sa salvam planeta![]()
Mai sunt doua ore si 5 minute pana va incepe Earth Hour 2009 , o ora in care trebuie sa stingem tot ce avem in casa si sa ne gandim ca asa o sa salvam planeta![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Asta cu salvatul planeta era la moda cand era barilu' 150 de dolari.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
mai bine am planta niste copaci![]()
de acord...daca ar fi lumea la fel de entuziasmata, ar insemna ca fiecare din noi sa plantam un copacel intr-o zi pe an..cred ca ar avea mai mare efect decat un amarat de bec...
si la cate pliante si porcarii au fost folosite pentru promovare mi-ar fi rusine..ce hartia aia care am primit-o eu in cutia postala se recicleaza?Nu...
Totul pentru un amarat de bec pentru o ora...
Ştiţi că dacă earth hour a avut cu adevărat lipici iar lumea chiar va stinge luminile riscăm să "creăm" o catastrofă?
Centralele electrice produc curent constant ce trebuie livrat şi consumat imediat. Ori dacă ăsta nu e consumat in order to prevent the big crash centralele intră în shutdown. Şi uite aşa earth hour se prelungeşte pe vreo 2-3 zile.Asta da gaură în buzunarul ălora de livrează electricitate.
Ultima modificare făcută de doro; 28th March 2009 la 19:36.
La 20:45 e meciu' chiar sunt curios cati or sa inchida televizoarele![]()
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Ultima modificare făcută de Iulian; 28th March 2009 la 20:34.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
o sa ma culc cu o ora mai devreme, na ca sa fiu la moda...
alte lucruri ar trebui facute pentru planeta asta, nu neutilizarea curentului electric pentru o ora...nesemnficativ...
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)