Mai sunt doua ore si 5 minute pana va incepe Earth Hour 2009 , o ora in care trebuie sa stingem tot ce avem in casa si sa ne gandim ca asa o sa salvam planeta :whistle:
Versiune printabilă
Mai sunt doua ore si 5 minute pana va incepe Earth Hour 2009 , o ora in care trebuie sa stingem tot ce avem in casa si sa ne gandim ca asa o sa salvam planeta :whistle:
Asta cu salvatul planeta era la moda cand era barilu' 150 de dolari.
mai bine am planta niste copaci :knockout:
de acord...daca ar fi lumea la fel de entuziasmata, ar insemna ca fiecare din noi sa plantam un copacel intr-o zi pe an..cred ca ar avea mai mare efect decat un amarat de bec...
si la cate pliante si porcarii au fost folosite pentru promovare mi-ar fi rusine..ce hartia aia care am primit-o eu in cutia postala se recicleaza?Nu...
Totul pentru un amarat de bec pentru o ora...
Ştiţi că dacă earth hour a avut cu adevărat lipici iar lumea chiar va stinge luminile riscăm să "creăm" o catastrofă?
Centralele electrice produc curent constant ce trebuie livrat şi consumat imediat. Ori dacă ăsta nu e consumat in order to prevent the big crash centralele intră în shutdown. Şi uite aşa earth hour se prelungeşte pe vreo 2-3 zile. :D Asta da gaură în buzunarul ălora de livrează electricitate.
La 20:45 e meciu' chiar sunt curios cati or sa inchida televizoarele :))
deci nu mai stingem becurile ? :))
L.E :
http://img256.imageshack.us/img256/3...rthhour.th.jpg
o sa ma culc cu o ora mai devreme, na ca sa fiu la moda...
alte lucruri ar trebui facute pentru planeta asta, nu neutilizarea curentului electric pentru o ora...nesemnficativ...