Am gasit printre referi la un site de-al meu si gogle.ro si mi s-a parut amuzant ce a facut tipu asta ...
Vizionare placuta
LE: totusi are PR de 6 ... :-s
Am gasit printre referi la un site de-al meu si gogle.ro si mi s-a parut amuzant ce a facut tipu asta ...
Vizionare placuta
LE: totusi are PR de 6 ... :-s
Ultima modificare făcută de StarNET; 12th March 2010 la 12:46.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Nici eu nu prea vad partea amuzanta. In afara de faptul ca a xeroxat niste pagini de pe google.ro si multe dintre linkuri duc catre pagini invalide altceva nu prea vad iesit din comun.
Inca ceva, pr-ul ala e fake, dar oricum nu are importanta.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu aveti voi simtul umorului ... mie mi se pare amuzant cat de mult il duce pe roman capul ...
Alex .. nu stiam de formular ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
deja a fost scos din indexul google
eu unul vad doar redirect la google.ro![]()
ce porke de site e gogle.ro ala preia tot contentul lui guglepagina cu pagina
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Unde se face phishingul? Nu intreb ca sa-l apar, ci de curiozitate pt ca eu n-am gasit. Credeam ca e la logarea in Google Account, dar acolo vad ca face redirect spre google.com inainte sa-i trimiti vreo data.
din aceeasi categorie ar mai fi si gogle.pl si daca mai cauti sigur se mai gasesc...dar totusi este foarte interesant de stiut cum reuseste sa indexeze tot ce indexeaza google.ro ?
hm...who knows ?
poate apartin unor angajati ai google care cunosc "dedesupturile"....sau who knows?!![]()
Ultima modificare făcută de Cika-Bum; 4th November 2010 la 03:15. Motiv: am omis o litera ;)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)