Hehe tocmai din cauza acestor descrieri eu am pus regula de baza "Siteurile fara o descriere corecta vor fi refuzate".. fara discutie.
Hehe tocmai din cauza acestor descrieri eu am pus regula de baza "Siteurile fara o descriere corecta vor fi refuzate".. fara discutie.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Corect despre c zici tu da na asta tine de profesionalism ... si ce doresc unii ...dar clientii e prosti ... astia care executa nu e nici ei mai breji asta e ne descurcam cu ce se poate ...
La 5000.ro am apelat si eu si nu pot sa zic ca au fost cine stie ce rezultatedar oricum ideea cu inscrierile brusc in prea multe directoare are ca rezultat banare de catre google e gresita din punctul meu de vedere pentru ca eu am inscris si in 300 pe zi si nu am avut nici o problema avand in vedere ca pana primeam aprobarea si pana era indexat directorul dura destul de mult..deci se poate..timp sa ai , ca "norocul" sa fie toate aprobate in aceasi zi si indexate de goole nu cred ca il are nimeni..
![]()
Carcotas, ai avut tu noroc poate, insa daca vin 300 linkuri azi, 300 maine, 300 poimaine, toate din directoare, si pe urma nu iti mai vine nici unul, e clar si pentru google ca ceva nu e in regula, si te poate paste o penalizare.
Inca mai conteaza inscrierea in directoare . Pe .ro conteaza destul de mult .
Pana acum nu am apelat la serviciile contracost ale unei alte persoane pentru inscrierea manuala in directoare , dar m-ar interesa problema . As dori sa stiu daca e cineva care a fost multumit ( rezultatele bune in raport cu pretul ) ...
Pentru calitate as putea sa-ti inscriu eu siteul in 10 directoare pe zi, manual, interes acordat ca si cum ar fi un site personal, 1$/10 directoare. Oferta valabila doar pentru siteurile cu un continut in limba romana. Daca vrei bine, daca nu tot bine, doar in conditiile date as face asa ceva![]()
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
eu fac inscrierea singur .. imi iau o lista si fac totu manual ... si max 5 pe zi ... si inscriu in 200-300 si e destul de ok pentru mine
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
300 : 5 = 60 de zile (2 luni)
Asta este ceva foarte bine , deoarece SEO inseamna si rabdare!
Si acum sa revenim la topicul initial..
Sunt de acord cu primul post al subiectului , dar consider ca ancorele si titlurile trebuie sa le aleaga clientul.Eu m-am fript cu unul , i-am sugerat sa modifice ancorele din motive de optimizare , insa el m-a luat la misto : "Ce, tu stii mai mult SEO decat mine?".Ii ajut cu placere pe acei clienti care imi cer sfatul sau concepem impreuna o strategie.
Consider ca fiecare persoana care apeleaza la servicii de inscriere manuala in directoare ar trebui sa aiba putine cunostinte SEO , astfel incat sa stie sa isi aleaga ancorele si descrierile site-ului lor.
De ce sa platesti pe cineva sa inscrie in directoare?Simplu , deoarece clientul nu are timp sau pur si simplu are ceva mai util de facut in timpul inscrierii in directoare.Mai pot adauga ca intervine si monotonia , ceea ce te face sa renunti repede.
O zi buna!
Just me!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)