Hehe tocmai din cauza acestor descrieri eu am pus regula de baza "Siteurile fara o descriere corecta vor fi refuzate".. fara discutie.
Versiune printabilă
Hehe tocmai din cauza acestor descrieri eu am pus regula de baza "Siteurile fara o descriere corecta vor fi refuzate".. fara discutie.
Corect despre c zici tu da na asta tine de profesionalism ... si ce doresc unii ...dar clientii e prosti ... astia care executa nu e nici ei mai breji asta e ne descurcam cu ce se poate ...
La 5000.ro am apelat si eu si nu pot sa zic ca au fost cine stie ce rezultate :) dar oricum ideea cu inscrierile brusc in prea multe directoare are ca rezultat banare de catre google e gresita din punctul meu de vedere pentru ca eu am inscris si in 300 pe zi si nu am avut nici o problema avand in vedere ca pana primeam aprobarea si pana era indexat directorul dura destul de mult..deci se poate..timp sa ai , ca "norocul" sa fie toate aprobate in aceasi zi si indexate de goole nu cred ca il are nimeni.. :P
Carcotas, ai avut tu noroc poate, insa daca vin 300 linkuri azi, 300 maine, 300 poimaine, toate din directoare, si pe urma nu iti mai vine nici unul, e clar si pentru google ca ceva nu e in regula, si te poate paste o penalizare.
Inca mai conteaza inscrierea in directoare . Pe .ro conteaza destul de mult .
Pana acum nu am apelat la serviciile contracost ale unei alte persoane pentru inscrierea manuala in directoare , dar m-ar interesa problema . As dori sa stiu daca e cineva care a fost multumit ( rezultatele bune in raport cu pretul ) ...
Pentru calitate as putea sa-ti inscriu eu siteul in 10 directoare pe zi, manual, interes acordat ca si cum ar fi un site personal, 1$/10 directoare. Oferta valabila doar pentru siteurile cu un continut in limba romana. Daca vrei bine, daca nu tot bine, doar in conditiile date as face asa ceva :)
eu fac inscrierea singur .. imi iau o lista si fac totu manual ... si max 5 pe zi ... si inscriu in 200-300 si e destul de ok pentru mine
300 : 5 = 60 de zile (2 luni)
Asta este ceva foarte bine , deoarece SEO inseamna si rabdare!
Si acum sa revenim la topicul initial..
Sunt de acord cu primul post al subiectului , dar consider ca ancorele si titlurile trebuie sa le aleaga clientul.Eu m-am fript cu unul , i-am sugerat sa modifice ancorele din motive de optimizare , insa el m-a luat la misto : "Ce, tu stii mai mult SEO decat mine?".Ii ajut cu placere pe acei clienti care imi cer sfatul sau concepem impreuna o strategie.
Consider ca fiecare persoana care apeleaza la servicii de inscriere manuala in directoare ar trebui sa aiba putine cunostinte SEO , astfel incat sa stie sa isi aleaga ancorele si descrierile site-ului lor.
De ce sa platesti pe cineva sa inscrie in directoare?Simplu , deoarece clientul nu are timp sau pur si simplu are ceva mai util de facut in timpul inscrierii in directoare.Mai pot adauga ca intervine si monotonia , ceea ce te face sa renunti repede.
O zi buna!