Hehe, adevar graiesti batrane.
Dar....caci in toate exista un dar... sa zicem ca mie personal, care, de bine de rau stiu acolo o boaba de SEO si intamplator administrez un director web si sunt la curent cu toate prostiile care se inscriu zilnic, imi convine sa platesc pe cineva sa imi inscrie siteul in directoare, dar cu anchorul si descrierile pe care le consider potrivite. Imi convine... de ce? Pentru ca pur si simplu am lucruri mai bune de facut in timpul acesta, timp in care poate imi scot banii pe care ii platesc cuiva sa faca treaba aceasta de care mie mi-e sila. In cazul acesta, nu cred ca arunc banii pe fereastra, bine, asta presupunand ca cel caruia incredintez jobul respecta intocmai indicatiile mele.
Categoric ca exista si necunoscatori, care momiti de mirajele pe care le vand unii si altii , care poate nu au un cod etic, arunca cu banii pe fereastra. Aici nu pot fi decat deacord cu tine. Dupa cun spunea si Haos, e destul de putin probabil ca un necunoscator sa citeasca acest thread.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!