Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Nu mai aruncati banii pe fereastra pentru inscrierile in directoare

Afișare hibrid

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit Nu mai aruncati banii pe fereastra pentru inscrierile in directoare

Ma refer aici la acele oferte care au aparut si aici pe Seopedia privitoare la inscrierea manuala in directoare web romanesti pentru 10, 20, 30, ..., de euro in functie de cate directoare sunt in oferta fiecaruia.

De ce spun asta ? De ce sunt convins ca cei care apeleaza la serviciile tertilor pierd banii de pomana ? Pentru ca avand de administrat 4 directoare web vad multa iresponsabilitate din partea acestora: o fi clientul strain de ceea ce se intampla in acest domeniu si vrea neaparat sa ajunga primul in cautarile lui nea Google, dar in acest caz principiul "clientul nostru, stapanul nostru" nu se aplica.

Daca clientul nu are habar pe ce lume traieste si tu nu esti doar un oportunist in materie, unul care zice "lasa ca merge si asa" pune-l in tema si nu mai fa inscrieri dupa cum spune clientul: nu baga la descrierea site-ului lista de cuvinte cheie dupa care se vrea a ajunge pe prima pagina in Google, nu pune in titlul site-ului cuvinte cheie cautate dar care nu au nici o legatura cu site-ul.

Si nu in ultimul rand nu fa greseli, nu lipi cuvintele, nu manca litere caci toata munca ta e de prisos pentru client...

Si daca eu sau altul iti spunem ca nu acceptam site-uri aflate in constructie, gazduite pe subdomenii, fara continut propriu sau care incalca drepturile de autor nu fa SEX-ul mare ca suntem directoare web exclusiviste... daca google ti-a indexat site-ul asta nu reprezinta o garantie a calitatii site-ului tau... Google indexeaza orice fara discernamant...

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Daca clientul nu are habar pe ce lume traieste si tu nu esti doar un oportunist in materie, unul care zice "lasa ca merge si asa"
    Pai din moment ce clientul nu are habar de domeniul SEO parerea mea e ca nu va ajunge niciodata sa-ti citeasca acest post iar pe cel care il plateste sa faca inscrierile n-o sa-l opreasca vorbele astea din a mai face inscrieri stupide pe bani.
    E criza, se aplica doar zicala: Banul sa vina.. restul vom mai vedea
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Hehe, adevar graiesti batrane.
    Dar....caci in toate exista un dar... sa zicem ca mie personal, care, de bine de rau stiu acolo o boaba de SEO si intamplator administrez un director web si sunt la curent cu toate prostiile care se inscriu zilnic, imi convine sa platesc pe cineva sa imi inscrie siteul in directoare, dar cu anchorul si descrierile pe care le consider potrivite. Imi convine... de ce? Pentru ca pur si simplu am lucruri mai bune de facut in timpul acesta, timp in care poate imi scot banii pe care ii platesc cuiva sa faca treaba aceasta de care mie mi-e sila. In cazul acesta, nu cred ca arunc banii pe fereastra, bine, asta presupunand ca cel caruia incredintez jobul respecta intocmai indicatiile mele.
    Categoric ca exista si necunoscatori, care momiti de mirajele pe care le vand unii si altii , care poate nu au un cod etic, arunca cu banii pe fereastra. Aici nu pot fi decat deacord cu tine. Dupa cun spunea si Haos, e destul de putin probabil ca un necunoscator sa citeasca acest thread.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    42
    Posturi
    383
    Putere Rep
    34

Implicit

odata cu inscrierea rapida ( cateva zile ) in sute de directoare site-ul este penalizat si adio rezultate frumoase

si oricum inscrierea in directoare nu mai are valoarea de odinioara
    Ultima modificare făcută de dcosmin83; 11th February 2009 la 10:01.
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Hehe, Cosmin, ai ramane uimit ce rezultate se pot obtine, inca, in Romanica doar din inscrierile in directoare cu o strategie bine gandita .
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Catalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    153
    Putere Rep
    32

Implicit

siteurile mele cu continut romanesc au ajuns in primele doua pagini doar cu 10 inscrieri in directoare pe zi, deci se poate

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Eu sper ca unii sa se simta altfel o pot face pe nebunul si refuz toate inscrierile venite de la acei "experti" SEO... o mare parte din ei imi sunt cunoscuti, la fel si tupeul lor...

supercar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate sunt uni care nu au timp sa isi inscrie manual site-ul sau site-urile in motoare de cautare sau directoare si sunt obligati sa apeleze la aceste servicii ale acestor domni,eu zic ca nu trebuie acum sa ii blamam.
    Un site cu masini Supercars si un Forum BMW

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de supercar Vezi Post
    Poate sunt uni care nu au timp sa isi inscrie manual site-ul sau site-urile in motoare de cautare sau directoare si sunt obligati sa apeleze la aceste servicii ale acestor domni,eu zic ca nu trebuie acum sa ii blamam.
    Cum ti se pare un site cu urmatoarea descriere:

imobiliare,case,apartamente,vile,terenuri,vanzare, cumparare,inchiriere
    Nu e vorba de faptul ca unii n-au timp ci de faptul ca unii fac munca de mantuiala, iau banii si rezultatele lipsesc, ba mai mult rau fac decat bine...

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Hehe tocmai din cauza acestor descrieri eu am pus regula de baza "Siteurile fara o descriere corecta vor fi refuzate".. fara discutie.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut pe cineva pentru inscriere in directoare web
    De deadworldisee în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th January 2010, 22:09
  2. Link in frame - fereastra noua
    De ghostdlr în forumul Client side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th April 2009, 20:21
  3. Intrebare pentru cei cu directoare facute cu phpld
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8