Azi am gasit aceasta reclama Google... interesanta abordare![]()
Azi am gasit aceasta reclama Google... interesanta abordare![]()
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Sincer eu nu as da click pe asa reclama mi se pare idioata ...
Multi vor da click din curiozitate, si cred ca asta era si scopul reclamei.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
E interesanta, ca iese din tipar. Dar din text si URL nu inteleg despre ce fraier e vorba, ce acces interzis si cine ce vinde. Dar daca ar fi sa o vad undeva, probabil as da click pe ea, deci pentru clickbait nota 10.
Doar ca s-a mai discutat undeva pe forum o reclama similara. Bun bun, aduci clickuri, ai CTR de 30%, dar conversii? Ca iti vin toti curiosii, nu neaparat toti cei 30% vor fi si potentiali clienti.
Chiar cautam o tipografie lol ce ti-e si cu viata asta![]()
Problema e ca in Romania relevanta nu prea exista, asa ca vor da click oameni total dezinteresati de serviciile lor, asa ca sunt bani aruncati degeaba.
e click bait textul de pe reclama dar cum a zis si sandossu... nu are absolut nici un rost sa faci traffic inutil, dezinteresat care nu o sa-ti cumpere serviciile sau produsele. Practic ei platesc degeaba o multime de clickuri care au potential de monetizare.
Eu cred ca o sa prinda. Are o conotatie "manelistica"... iar Romania are din belsug oameni cu un intelect modest dar cu multi bani!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)