Sunt si eu curios daca va place logoul asta de la Google. Poate se pricepe cineva la arta sa imi explice si mie ce simbolizeaza![]()
Sunt si eu curios daca va place logoul asta de la Google. Poate se pricepe cineva la arta sa imi explice si mie ce simbolizeaza![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Aniversarea naşterii lui Jackson Pollock - Mulţumiri Fundaţiei Pollock-Krasner / ARS, NY
Scria daca puneai mouse-ul pe imagine![]()
L-am pus :p. Acolo scrie in memoria cui e pus logo-ul, eu intreb ce simbolizeaza dpdv artistic ca azi e liber designerul firmei.
Pentru mine sunt doar o gramada de fire de ata frumos colorate si nu vad decat literele Ggle din cuvantul Google.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ciudat... eu vad toate literele "Google"
Pai vrea sa semene cu una dintre picturile lui Pollock
Cred ca e chiar pictura lui pollock de nn.nnn.nnn$
Pentru cine nu stie Pollock a fost un boschetarcare a ajuns sa se imbogateasca pentru picturile sale facute cu niste bete pe trotoare. Vedeti ca exista si un film
![]()
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Eu unul n-am gasit literele Google pe acest logo - abia dupa ce mi-ati atras atentia ca se vede ceva acolo vag... e prea modern pentru minesi cred ca si pentru multi altii, deci probabil nu va fi cel mai popular logo Google
![]()
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Mai mult decat probabil.. dar cel putin am aflat ca Pollock a fost boschetar, si ca poti deveni milionar si cu ajutorul unor bete si unui trotuar. Vorba aia.. boschetar sa fi.. noroc sa ai.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)