Sunt si eu curios daca va place logoul asta de la Google. Poate se pricepe cineva la arta sa imi explice si mie ce simbolizeaza![]()
Sunt si eu curios daca va place logoul asta de la Google. Poate se pricepe cineva la arta sa imi explice si mie ce simbolizeaza![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Aniversarea naşterii lui Jackson Pollock - Mulţumiri Fundaţiei Pollock-Krasner / ARS, NY
Scria daca puneai mouse-ul pe imagine![]()
L-am pus :p. Acolo scrie in memoria cui e pus logo-ul, eu intreb ce simbolizeaza dpdv artistic ca azi e liber designerul firmei.
Pentru mine sunt doar o gramada de fire de ata frumos colorate si nu vad decat literele Ggle din cuvantul Google.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ciudat... eu vad toate literele "Google"
Pai vrea sa semene cu una dintre picturile lui Pollock
Cred ca e chiar pictura lui pollock de nn.nnn.nnn$
Pentru cine nu stie Pollock a fost un boschetarcare a ajuns sa se imbogateasca pentru picturile sale facute cu niste bete pe trotoare. Vedeti ca exista si un film
![]()
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Ce-ti ie si cu artele astea noi facute de boschetari cu betele pe trotuar... Noroc cu filmele, ca altfel cine mai citea cartea?
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
Eu unul n-am gasit literele Google pe acest logo - abia dupa ce mi-ati atras atentia ca se vede ceva acolo vag... e prea modern pentru minesi cred ca si pentru multi altii, deci probabil nu va fi cel mai popular logo Google
![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Mai mult decat probabil.. dar cel putin am aflat ca Pollock a fost boschetar, si ca poti deveni milionar si cu ajutorul unor bete si unui trotuar. Vorba aia.. boschetar sa fi.. noroc sa ai.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)