Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Cadere rank site in cautari organice in 2019

asfalttango este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th August 2019
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    52
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit Cadere rank site in cautari organice in 2019

Salutari tuturor.

De la inceput vreau sa mentionez ca sunt incepator si am multe lucruri pe care nu le stiu sau nu le stapinesc.Fac un pic de editare in HTML si folosec Cpanel pentru administrare site.Incerc sa fiu autodidact (din motive financiare) si sa intretin un site care are o vechime de appx 8 ani.

Pina la inceputul anului eram in cautari organice pe pozitia 3 avind in fata un site concurent care ocupa pozitia 1-index si pozitia 2-tarife.Acum a venit Olx-ul si s-a instalat pe pozitiile 1,2,3 site-ul concurent pe 4 si 5 dar au mai intrat in fata mea inca 2-3 site-uri concurente,eu prinzind ultima sau penultima pozitie din cautari organice de pe prima pagina.

Culmea este ca mai toate "free seo audit" imi dau ca avind site-ul mai bine pozitionat decit concurenta.Am tot citit de modul in care indexeaza google se autoritate si link-uri de la alte site-uri.Am si eu citeva si nu am incercat sa fac lucruri neacceptate de google tocmai pentru a nu fi penalizat.
    Am incercat sa am informatie utila pe site si totusi google urca in fata mea 2-3 site-uri mai noi si cu doar 3 pagini (adevarat ca au design mai nou).

Mentionez ca am si un blog pe blogspot care este imperecheat cu site-ul cu deverse link-uri.
    Site-ul este promovat si prin google ADS in medie la pozitia 4-5 la pozitii platite.

Este un site de prestari servicii tractari auto si activitati conexe.

Daca cineva s-a mai intilnit cineva cu aceasta situatie si imi poate oferi o explicatie sau un sfat,acestea vor fi mai mult decit binevenite.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut.

Da-mi linkul pe PM alaturi de kwd la care faci referire si te ajut.
    Asa pe nevazute situatii de genul acesta se intampla periodic tuturor care activeaza in domeniu.
    Hai sa vedem cauzele si ce se poate face.
    Fara semnatura.

Gelu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    29

Implicit

Sunt multe astfel de "anomalii" pe Google. Pe căutarea "tractari auto Oradea" și alte câteva o să observați o imagine (pagina a II-a Google, cam pe la mijlocul paginii), iar alte site-uri cu link-uri mai multe, cu text și mai bine realizate sunt mai în spate. Acest lucru nu se întâmplă de azi- de ieri, ci de mult timp, iar acel "site" nu este afectat ca poziție pe Google (uneori chiar urcă ușor).

iulipwnz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Alexandria
    Vârstă
    34
    Posturi
    215
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de asfalttango Vezi Post
    Salutari tuturor.

De la inceput vreau sa mentionez ca sunt incepator si am multe lucruri pe care nu le stiu sau nu le stapinesc.Fac un pic de editare in HTML si folosec Cpanel pentru administrare site.Incerc sa fiu autodidact (din motive financiare) si sa intretin un site care are o vechime de appx 8 ani.

Pina la inceputul anului eram in cautari organice pe pozitia 3 avind in fata un site concurent care ocupa pozitia 1-index si pozitia 2-tarife.Acum a venit Olx-ul si s-a instalat pe pozitiile 1,2,3 site-ul concurent pe 4 si 5 dar au mai intrat in fata mea inca 2-3 site-uri concurente,eu prinzind ultima sau penultima pozitie din cautari organice de pe prima pagina.

Culmea este ca mai toate "free seo audit" imi dau ca avind site-ul mai bine pozitionat decit concurenta.Am tot citit de modul in care indexeaza google se autoritate si link-uri de la alte site-uri.Am si eu citeva si nu am incercat sa fac lucruri neacceptate de google tocmai pentru a nu fi penalizat.
    Am incercat sa am informatie utila pe site si totusi google urca in fata mea 2-3 site-uri mai noi si cu doar 3 pagini (adevarat ca au design mai nou).

Mentionez ca am si un blog pe blogspot care este imperecheat cu site-ul cu deverse link-uri.
    Site-ul este promovat si prin google ADS in medie la pozitia 4-5 la pozitii platite.

Este un site de prestari servicii tractari auto si activitati conexe.

Daca cineva s-a mai intilnit cineva cu aceasta situatie si imi poate oferi o explicatie sau un sfat,acestea vor fi mai mult decit binevenite.
    A scazut cumva din Martie?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th August 2019
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    52
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc tuturor pentru interesul acordat.

Da,de prin Martie am observat o alunecare spre ultimele locuri din cautari organice.
    Am indentificat si reparat unele probleme legate de directonarea http la https si mici probleme de SEO.
    Ma induc in eroare unele audite SEO care nu prea bat in aceeasi directie la analize.
    Am inteles ca acum este foarte importanta si promovarea off-page dar vad ca cere niste resurse pe care eu nu le am.

iulipwnz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Alexandria
    Vârstă
    34
    Posturi
    215
    Putere Rep
    24

Implicit

Poate fi o penalizare, daca a fost in Martie (atunci a fost si update-ul)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th August 2019
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    52
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de iulipwnz Vezi Post
    Poate fi o penalizare, daca a fost in Martie (atunci a fost si update-ul)
    Exista posibilitatea sa verific acest lucru?Pot afla cauza?Sau penalizarea se face pur si simplu fara nici o explicatie sau justificare?

tottyovi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

Salut
    Ti-ai analizat backlink-urile? Ai facut sau a fost nevoie sa faci disavow?
    Ai schimbat ceva important la site anul acesta? T

Daca vrei sa ma uit mai in detaliu, te rog sa-mi lasi site-ul pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Update Iunie 2019 - 'June 2019 Core Update'
    De Claudyou în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 2nd July 2019, 23:13
  2. Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 14th September 2012, 11:05
  3. Cadere
    De Emanuel Tr în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th June 2012, 15:19
  4. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th April 2012, 13:50
  5. Cadere in cautari pe taguri principale
    De demonbogdan în forumul Google