Postat în original de
geo888
Mai e totusi o varianta la ceea ce s a intimplat pina acum
In momentul in care ai inceput cautarile, cineva din persoanele cu care ai vorbit sa fi anuntat departamentul de IT al firmelor actuale ale DD si acestia sa fi actualizat datele de la rotld sau eventual transfer tot pe numele lor de persoana fizica.
Practic e posibil ca prin actiunile tale sa le fi readus aminte ca au domeniul acela inregistrat de demult si "au uitat de el" iar acum au intuit potentialul imens al domeniului.
Da, e foarte posibil, doar ca tot nu e legal. De la inceperea "analizei" si pana astazi sunt doar 70 zile, in care deja domeniul a fost transferat. Eu nu am depus inca actele, incercand alte piste (cumpararea), urmand ca la final, cand nu mai am solutii, sa depun actele si sa merg la bulan. Daca "afla" cineva de la mine, nu se incadreaza "legal" in perioade si etape.
Daca cineva depunea actele inainte, domeniul aparea la liber (schimbat status in pending delete intre timp, data noua de inregistrare, blablabla) dar dupa cum se vede, el a fost doar mutat. Am un script special pt astfel de domenii, care verifica status, data de inregistrare, etc.

Postat în original de
emm
@Tom,
Traim intr-o societate care este asa cum este. Sigur ca e strigator la cer, dar te mira? Pe mine nu ma mira. A ajuns sa nu ma mai mire deloc. M-as fi mirat insa foarte tare, sa fie taman invers. Sa te sune pe tine si sa-ti propuna sa inregistrezi domeniul. (e un soi de gluma amara)
Problema este valabila insa la oricare alta organizatie. E vreuna diferita? Nu functioneaza totul pe sub mana in tara asta? (as nota: si altundeva?)
Cine detine controlul, detine. Cine are ciolanul, il are. Restul? Nu pot decat sa latre pe langa.
E absolut laudabil faptul ca iti aperi drepturile, si iti urez succes, probabil si eu as face la fel intr-o situatie in care as simti ca mi-a fost incalcat brutal un drept (am mai facut asta), dar sansele de rezolvare cu legea in mana, sunt, dupa cum stii, destul de mici.
Nu e nici primul si nici ultimul, asta e clar. Eu sunt la postura de "latrat", doar ca diferenta acum este enorma. Este un domeniu web, care ar trebui sa devina un proiect web, investitie, timp si concurenta. Aici apar si eu!
Pe web lucrurile merg altfel, aici google decide, fara pile, relatii, interventii. Poti sa ai super pile si super buget, exista un proverb care spune: "Nu te pune cu prostul, ca are mintea odihnita!
Sunt convins 100% ca nu rezolv nimic, dar plimbatu pe la politie, instanta, declaratii, poate controale, nu pica bine nimanui.
Gandestete ca ar putea exista 100 de plangeri impotriva angajatilor rotld, sa-i plimbe non stop pe la sectie sau instanta. Nu le pica bine, mare parte din ei pensionari, sau angajati pe pile, care pleaca mai devreme sau mai tarziu. Iar dupa toate astea, apare un site pe domeniu si incepe joaca de-a tom si jerry.
Mai am unul in asteptare: reduceri.ro, aceeasi poveste. Abia astept sa-l lanseze.
Daca nu fac nimic, o sa ma simt prost, asa ca prefer sa-i mai ofer ceva timp si bani, ca sa ma simt un pic mai bine.
Ultima modificare făcută de Tom; 15th December 2013 la 22:21.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.