Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Probleme cu un domeniu inregistrat la register.com

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    35
    Posturi
    123
    Putere Rep
    30

Implicit Probleme cu un domeniu inregistrat la register.com

Am cumparat anul trecut 2 domenii de la Register.com si anul acesta au expirat exact cand ma aflam intr-o scurta vacanta, fapt ce a facut sa uit de reinnoirea lor o perioada (3 saptamani). Am vrut sa le reinnoiesc la ei, dar am vazut ca preturile sunt cam mari (domenii .net) si oricum restul domeniilor le am la Godaddy am zis ca e mai bine sa le transfer si le am pe toate la un loc asa ca am initiat transferul la Godaddy, am platit, dar cand sa aprob transferul nu a mers pentru ca cei de la Register au schimbat adresa de mail de la datele proprietarului cu una de a lor asa ca a trebuit sa ma adresez celor de la suport ca sa rezolve problema. A durat vreo 3 zile, dar pana la urma am reusit numai ca pentru a transfera domeniile mai aveam nevoie si de codul de autorizatie care in mod normal trebuia sa apara in cont (asa mi-au spus cei de la Godaddy), dar nu aparea nicaieri asa ca am trimis din nou mail la suport dupa 2 zile si nimic, am trimis ieri un alt mail si am primit azi un raspuns prin care eram anunta-ta ca unul din domenii nu mai e disponibil pentru ca a fost achizitionat de o alta companie (New Ventures), companie care imi cere 200$ pentru domeniu, oferta valabila 7 zile. Aici m-am pierdut pentru ca nu am inteles cum un tip de la suportul celor de la Register imi poate vinde domeniul inapoi la supra pret ce inexplicabil a trecut in posesia unei alte companii?
    I-am raspuns taios si i-am spus ca domeniul respectiv inca apare la mine in cont, dar am primit un alt mail:

"aaabbbbccc.net does not currently belong to you. It was bought by a company named New Ventures, whom I represent. ......
    Otherwise the only way to obtain the name is by purchasing it from New Ventures for the $200 USD. You currently do not own the name therefore you cannot transfer it.

Please let me know what you wish to do as this offer is only valid for 7 days. I may be able to get the price lowered to $125 USD, but only with a verbal commitment on your part.

Am trimis un alt mail la Register.com sa inteleg si eu de ce se intampla acest lucru si le-am explicat inca odata faptul ca eu am initiat un transfer in perioada in care era posibil asa ceva, am platit acel transfer, am cerut schimbarea adresei de mail, am cerut codul de autorizatie, etc.
    Intrebarea mea e daca a mai patit cineva asa ceva si daca stie cum pot rezolva?

Multumesc anticipat!
    Content writer & marketing afiliat

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Daca tin bine minte, ca esti in Redemption period nu poti face transfer, si acelasi lucru daca domeniul urmeaza sa expire in urmatoarea luna.

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    35
    Posturi
    123
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu este asa, am transferat de la name.com la Godaddy acum 2 luni un domeniu care era in redemption period si totul a fost in regula. Stiu ca si in regulile impuse de ICANN este prevazut un paragraf in care este specificat faptul ca proprietarul domeniului are dreptul sa transfere domeniul in redemption period. Ceea ce au facut cei de la register e ca nu mi-au trimis codul acela pentru a autoriza tranzactia in timp util si apoi s-a intamplat ce s-a intamplat. Recunosc ca am o parte din vina, ca am dezactivat auto-renew, ca nu am reinnoit sau transferat domeniul pana sa expire, dar asta nu inseamna ca ei au "jucat" cinstit. Nu inteleg cum un angajat de la Customer Support poate sa imi re-vanda propriul domeniu in numele unei alte companii prin intermediul mesageriei interne ale celor de la Register?
    Am gasit si site-ul companiei care mi-a luat domeniul, vad cu doar cu asta se ocupa: New Ventures Services, Corp - Premium Domain Names
    Alta chestie cu angajatul respectiv e ca dupa ce i-am spus sa se duca dr#### u oferta lui cu tot mi-a trimis un mesaj in care ma lua la misto oarecum "Iti urez mult succes in eforturile tale de a-ti recupera domeniul "afacerii tale" (am tradus eu in romana).
    Domeniul in cauza poate fi considerat un domeniu bun, dar nu pentru piata internationala ci doar pentru cea din tara ca e un cuvant in romana, eu l-am folosit pentru afiliere si am avut mici rezultate cu el. Nu inteleg nici de ce i-a tentat pe astia de la New Ventures?
    Content writer & marketing afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu ii tenteaza cu nimic, au scripturi automate care preiau astfel de domenii pentru care iti cere o anumita suma. Daca merge bine, daca nu, nu.
    Register e un rahat doar prin prisma taxelor de renew pe care le solicita. Daca domeniul nu mai este pe numele tau (deja) iti poti lua gandul de la el, nu vad cum ai putea face presiuni asupra Register.com (ma indoiesc ca angajatul e de capu lui )

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nume de domeniu inregistrat abuziv
    De Popescu Marian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 30th March 2012, 11:31
  2. Am uitat unde am inregistrat un domeniu
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd November 2011, 10:14
  3. Domeniu web - brand inregistrat
    De Cristina Maftei în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th October 2011, 17:42
  4. cum se transfera un domeniu deja inregistrat?
    De Empire în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 31st December 2010, 09:08
  5. Am inregistrat domeniu .eu in Romania - imi pare rau ca am facut o
    De emilian_anghel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 7th December 2007, 13:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •