Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Ranking pentru un EMD .ro cu Facebook un nume. Este posibil?

openyourmind este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th March 2013
    Posturi
    44
    Putere Rep
    25

Question Ranking pentru un EMD .ro cu Facebook un nume. Este posibil?

In primul rand bun gasit, fiind primul meu post pe acest forum. Sper sa fie o excursie interesanta, fructuoasa si de lunga durata.

Am sa expun problema mea scurt si cat pot de clar pentru ca nu imi este foarte limpede nici mie si sunt curios de parerile voastre.

Am un EMD pe .ro de forma "cuvant cheie facebook". Pentru puterea exemplului si pentru a-mi proteja nisa voi numi keywordul "pahare facebook" iar domeniul va fi paharefacebook.ro. Bun, la cautarea in google a "pahare facebook" primele doua pagini sunt ocupate cu rezultate de forma facebook.com/paharesicani, facebook.com/paharedeplastic etc. practic, toate sunt pagini de facebook ce au "pahare" in nume.

Stiu ca EMD-ul si-a pierdut din greutate in rankingul unui site dupa update-ul Google de acum ceva timp dar intrebarea mea este urmatoarea:

Se poate urca acest site pe prima pagina sau chiar pe prima pozitie?

Acum vine partea care, dupa parerea mea, complica si mai mult lucrurile. Site-ul contine doar POZE cu "pahare", bine optimizate cu Alt, Caption, Description si numele fisierului in concordanta cu keywordul, dar totusi, poze fara articole, doar cu titluri si eventual o scurta descriere.

As dori sa aud parerile voastre legate de dificultatea unei astfel de ascensiuni, daca o considerati posibila si daca poate fi realizata cu resurse moderate.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Da se poate urca in google, dar de asemenea poate facebook sa ceara sa ii cedezi domeniul pentru ca este marca inregistrata
    Referitor la site-urile de poze este mai delicat la pozitionarea in google, macar in prima pagina sa ai ceva continut text in primul ecran
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Am si eu un site cu Facebook in numele domeniului, stau pe prima pagina in bing si google la mai multe cautari, insa poate faptul ca acolo prezint niste chestiuni de securitate cu privire la Facebook m`a facut sa stau linistit un an jumatate fara sa primesc vreun avertisment de undeva cum ca domeniul nu respecta anumiti termeni si conditii.

Am fost si pe pagina 3-4 insa cu cateva linkuri si articole l`am dus inapoi pe primele pozitii. Incearca sa adagui si ceva continut in afara de poze + cateva linkuri, probabil vei vedea si rezultate.
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Au fost penalizate site-urile EMD care erau prea optimizate, in momentul de fata EMD-urile inca mai au un avantaj [url ranking] cu conditia sa stii sa-l folosesti [no over optimization].

Daca tu targhetezi cuvantul "pahare" pentru prima pagina nu vad de ce nu ai urca acolo. Foloseste un text pe prima pagina de 300-500 cuvinte, Foloseste in metatitie cuvantul pahare [nu doar pahare, un metatitle mai lung], arunca-l o data si in metadescriere si nu folosi metakeywords. De asemenea pune si H1 in pagina care sa contina pahare [daca in metatitle pui site de pahare frumoase pentru toate tipurile de buze in H1 pui Cele mai noi poze cu pahare si nu numai].

In alt si title la sigla sa ai pahare, in footer sau ai url paharefacebook.ro cu title pahare. La home foloseste home nu cuvant cheie. In acel text de pagina pui pe cuvantul pahare un link cu nofollow catre un site de pahare relevant, wikipedia, pagina facebook sau G+. Dupa ce faci toate astea asigura-te ca densitatea de pagina la pahare sa fie sub 1%.

Cand te apuci de backlinking incearca sa iei de pe aceiasi nisa.

Succes!

Can I use Facebook in my business name or domain name?
    No. Use of the Facebook trademark or something confusingly similar in your company name or domain name, even in connection with goods/services that are arguably unrelated to those offered by Facebook, can both create consumer confusion as well as dilute the distinctiveness of the Facebook brand and weaken Facebook’s trademark rights. It is also a violation of our Statement of Rights and Responsibilities.
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 25th March 2013 la 10:25.

openyourmind este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th March 2013
    Posturi
    44
    Putere Rep
    25

Implicit

Au fost penalizate site-urile EMD care erau prea optimizate, in momentul de fata EMD-urile inca mai au un avantaj cu conditia sa stii sa-l folosesti [no over optimization].

Daca tu targhetezi cuvantul "pahare" pentru prima pagina nu vad de ce nu ai urca acolo. Foloseste un text pe prima pagina de 300-500 cuvinte, Foloseste in metatitie cuvantul pahare [nu doar pahare, un metatitle mai lung], arunca-l o data si in metadescriere si nu folosi metakeywords. De asemenea pune si H1 in pagina care sa contina pahare [daca in metatitle pui site de pahare frumoase pentru toate tipurile de buze in H1 pui Cele mai noi poza cu pahare si nu numai].

In alt si title la sigla sa ai pahare, in footer sau ai url paharefacebook ro cu title pahare. La home foloseste home nu cuvant cheie. In acel text de pagina pui pe cuvantul pahare un link cu noffolow catre un site de pahare relevant, wikipedia, pagina facebook sau G+. Dupa ce faci toate astea asigura-te ca denditatea de pagina la pahare sa fie sub 1%.

Cand te apuci de backlinking incearca sa iei de pe aceiasi nisa.
    Multumesc, sunt lucruri pe care nu le stiam si o sa fac un research mai amanuntit in privinta lor. Cat despre trademarked domains, nu imi fac griji inca dat fiind ca site-ul este pe o nisa destul de restransa, cu continut in romana si fara sa afecteze in orice fel imaginea Fb. Este un risc pe care sunt dispus sa mi-l asum atat timp cat nu va fi luat in calcul de viitoare modificari in algoritmul Google.

Am si eu un site cu Facebook in numele domeniului, stau pe prima pagina in bing si google la mai multe cautari, insa poate faptul ca acolo prezint niste chestiuni de securitate cu privire la Facebook m`a facut sa stau linistit un an jumatate fara sa primesc vreun avertisment de undeva cum ca domeniul nu respecta anumiti termeni si conditii.

Am fost si pe pagina 3-4 insa cu cateva linkuri si articole l`am dus inapoi pe primele pozitii. Incearca sa adagui si ceva continut in afara de poze + cateva linkuri, probabil vei vedea si rezultate.
    Exista continut sumar pe prima pagina, o descriere ce contine keywordul + cateva keyworduri din aceeasi arie.

Valentino, cat ti-a luat sa urci site-ul?
    Ultima modificare făcută de openyourmind; 25th March 2013 la 10:16.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu il am din 2011, in 6 luni cu cateva ore de munca pe luna a ajuns pe prima pagina. De atunci variaza, dar s`a mentinut in top. Ca idee, are continut de peste 10k cuvinte. Oricum, e irelevant cat mi`a luat mie sa ajung pe prima pagina. Fa asa cum ti s`a sugerat mai sus si cu siguranta o sa vezi o crestere.

Citat Postat în original de openyourmind Vezi Post
    Exista continut sumar pe prima pagina, o descriere ce contine keywordul + cateva keyworduri din aceeasi arie.

Valentino, cat ti-a luat sa urci site-ul?
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. este posibil asa ceva?
    De boyincognito în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th September 2012, 05:46
  2. Cum este posibil?
    De xprt64 în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th July 2011, 12:34
  3. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th July 2011, 00:23
  4. este posibil?
    De pts în forumul Server side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st September 2007, 22:39
  5. http://fun.itbox.ro este posibil sa ajung no.1 pe google?
    De Anonymous în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th December 2004, 21:57

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •