Ranking pentru un EMD .ro cu Facebook un nume. Este posibil?
In primul rand bun gasit, fiind primul meu post pe acest forum. Sper sa fie o excursie interesanta, fructuoasa si de lunga durata.
Am sa expun problema mea scurt si cat pot de clar pentru ca nu imi este foarte limpede nici mie si sunt curios de parerile voastre.
Am un EMD pe .ro de forma "cuvant cheie facebook". Pentru puterea exemplului si pentru a-mi proteja nisa voi numi keywordul "pahare facebook" iar domeniul va fi paharefacebook.ro. Bun, la cautarea in google a "pahare facebook" primele doua pagini sunt ocupate cu rezultate de forma facebook.com/paharesicani, facebook.com/paharedeplastic etc. practic, toate sunt pagini de facebook ce au "pahare" in nume.
Stiu ca EMD-ul si-a pierdut din greutate in rankingul unui site dupa update-ul Google de acum ceva timp dar intrebarea mea este urmatoarea:
Se poate urca acest site pe prima pagina sau chiar pe prima pozitie?
Acum vine partea care, dupa parerea mea, complica si mai mult lucrurile. Site-ul contine doar POZE cu "pahare", bine optimizate cu Alt, Caption, Description si numele fisierului in concordanta cu keywordul, dar totusi, poze fara articole, doar cu titluri si eventual o scurta descriere.
As dori sa aud parerile voastre legate de dificultatea unei astfel de ascensiuni, daca o considerati posibila si daca poate fi realizata cu resurse moderate.