Cum este posibil sau cum se explica o scadere atat de dramatica a numarului de vizitatori din google, atat de brusc (de la 236 la 9)? Imi poate spune cineva?
trafic-google.PNG
Cum este posibil sau cum se explica o scadere atat de dramatica a numarului de vizitatori din google, atat de brusc (de la 236 la 9)? Imi poate spune cineva?
trafic-google.PNG
Stai sa imi iau globul de cristal si iti spun imediat.
Nu suntem ghicitori, cauzele sunt multiple:
-este site nou si a trecut efervescenta de inceput
-ai pierdut 1 sau mai multe keyworduri
-ai o penalizare si 1 sau mai multe kw au cazut 30-50 pozitii
etc
Ai avut vizite prin 2377 keyworduri - mi se pare extrem de mult. Iar media e foarte putin peste 1 vizita/keyword - asta mi se pare si mai ciudat.
Da... f ciudat... 2700 vizite din 2300 keyword-uri... ceva nu-i in regula.. o vizita si ceva per keyword.. Eventual filtreaza keyword-urile dupa visits > 0 si time on site > 0 si apoi vezi ce statistici iti arata... Si eu pe un site am 5700 vizite din 1300 keyword-uri, dar dupa ce am filtrat asa a ramas 5000 vizite din 600 keyword-uri... si asta "face sens"![]()
Signatura lipsa
De acord cu Kidu. Fara un istoric al actiunilor... maxim putem da cu presupusul.
Cam ce i-ai facut in ultimele 2-6 luni?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@kidu: Ma indoiesc ca il afecteaza daca pierde cateva keyword, ca el are cate unul pentru fiecare vizita![]()
am enumerat cauze generale, nu particulare. Fac o analiza particulara cand am habar despre ce e vorba in propozitie. Nu mai reactionati si voi ca robotii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)