Cum este posibil sau cum se explica o scadere atat de dramatica a numarului de vizitatori din google, atat de brusc (de la 236 la 9)? Imi poate spune cineva?
Ataşament 1962
Versiune printabilă
Cum este posibil sau cum se explica o scadere atat de dramatica a numarului de vizitatori din google, atat de brusc (de la 236 la 9)? Imi poate spune cineva?
Ataşament 1962
Stai sa imi iau globul de cristal si iti spun imediat.
Nu suntem ghicitori, cauzele sunt multiple:
-este site nou si a trecut efervescenta de inceput
-ai pierdut 1 sau mai multe keyworduri
-ai o penalizare si 1 sau mai multe kw au cazut 30-50 pozitii
etc
Ai avut vizite prin 2377 keyworduri - mi se pare extrem de mult. Iar media e foarte putin peste 1 vizita/keyword - asta mi se pare si mai ciudat.
Da... f ciudat... 2700 vizite din 2300 keyword-uri... ceva nu-i in regula.. o vizita si ceva per keyword.. Eventual filtreaza keyword-urile dupa visits > 0 si time on site > 0 si apoi vezi ce statistici iti arata... Si eu pe un site am 5700 vizite din 1300 keyword-uri, dar dupa ce am filtrat asa a ramas 5000 vizite din 600 keyword-uri... si asta "face sens" ;)
De acord cu Kidu. Fara un istoric al actiunilor... maxim putem da cu presupusul.
Cam ce i-ai facut in ultimele 2-6 luni?
@kidu: Ma indoiesc ca il afecteaza daca pierde cateva keyword, ca el are cate unul pentru fiecare vizita :)
am enumerat cauze generale, nu particulare. Fac o analiza particulara cand am habar despre ce e vorba in propozitie. Nu mai reactionati si voi ca robotii.