Sa presupunem ca am urmatoarea situatie:
site.ro - pagerank 2
site.ro/altapagina - pagerank 0
Si primesc un link catre un site de pe site.ro/altapagina beneficiez de pagerank?
Sa presupunem ca am urmatoarea situatie:
site.ro - pagerank 2
site.ro/altapagina - pagerank 0
Si primesc un link catre un site de pe site.ro/altapagina beneficiez de pagerank?
Bineinteles
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
site.ro/altapagina daca este link-at din index, este posibil sa primeasca PR1
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Aici are dreptate robyroy, Pr-ul oricum nu mai conteaza asa mult de la o vreme, am vazut site-uri cu pr 0 si care erau pe prima pagina la cautari pe anumite cuvinte cheie.PR acum este mai mult sa vinzi un link si un advertorial ca sa faci un ban, dar daca vrei un site care sa fie bine optimizat, nu te bazezi pe vanzare de link-uri si advertoriale, ci pe adsense dar sa fie si legal, si asta e doar parerea mea!
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Conteaza si PR-ul ala pentru ca de fapt si de drept este singura masura cuantificabila a lui G pentru link juice si valoarea linkurilor. De fapt acel PR aratat de Google Toolbar va poate duce in eroare. Inainte de PR verificati si PA, DA, mozrank, moztrust si chiar TrustFlow si CitationFlow de la Majestic. Totodata va puteti uita si la profilul de linkuri al site-ului care va da un link. Linkurile interne "nu sunt vazute la fel de bine" ca cele externe. Este ca si cum ti-ai da un vot singur. Ajuta si la transmiterea de PR, la navigare, la tinerea mai mult a userului pe site, intenal linking, etc.
@websiteanunturi fiecare pagina nou creata are un PR din "fabrica". PR-ul transmis dintr-o pagina in alta nu se face mereu 100%, se tin 10-15% pentru cazurile de "infinit loop". vezi aici PageRank sculpting, s-a mai vorbit despre asta pe aici pe forum. Chiar daca tie toolbarul iti arata n/a linkul respectiv (dofollow) va transmite o mica valoare.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)