Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Care metoda da rezultate mai bune?

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit Care metoda da rezultate mai bune?

Astept pareri din partea celor ce au site-uri despre tratamente, sanatate, etc.., dar si parerile celorlalti care se pot pune in locul cumparatorului si pot spune care dintre cele 2 metode i-ar convinge sa foloseasca formularul de contact sau numarul de telefon afisat pe site.

Intrebarea ar fi urmatoarea :

Ce metoda va aduce mai multe comenzi?

1. Prezentarea in articol, cu lux de amanunte, a informatiilor despre produse si despre modul de administrare?
    2. Prezentarea produselor fara alte amanunte, doar cu precizarea ca se ofera consultanta gratuita despre achizitionarea si administrarea produselor.

Cu conceptia ca este loc pentru toata lumea, as dori ca cei cu care "concurez" sa nu ma indrume in directie gresita.

Orice alta sugestie e binevenita si o voi lua in calcul.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Eu prefer prima varianta. Daca vad ca articolul este util, informativ, are continut bun si sunt multumit de descrierea produselor, mai degraba am mai mare incredere decat daca vad doar niste prezentari generale. Nu am site-uri de genul, vorbesc strict dpdv al cumparatorului.

Cred ca este la fel ca si in cazul marketingului afiliat: un review de calitate, "comprehensiv", detaliat, cu prezentarea avantajelor si dezavantajelor (pentru a nu face sa para produsul "prea perfect") are rezultate mai bune decat daca ii oferi vizitatorului doar cateva chestii generale si apoi direct link-ul afiliat. Este un fel de castigarea increderii userului, prin review-ul pe care-l faci.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

De aceeasi parere am fost si eu, dar apoi am fost sfatuit de un om de la marketing, de la firma "mama" sa nu mai pun toate cele, pe motiv ca asa vor creste vanzarile .. si asta m-a bagat putin in ceata, deoarece nici eu, ca si cumparator, nu as cumpara de pe unde site unde nu gasesc toate informatiile de care am nevoie...

Dar hai totusi sa mai asteptam cateva pareri ..

Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu zic 1 si de la 2 partea de consultanta gratuita despre achizitionarea si administrarea produselor - este important sa le raspunzi clientilor care au totusi intrebari chiar daca le-ai explicat tu si cel mai mic detaliu
    “Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
    Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

In principiu as zice pct. 1 dintr-un motiv simplu: dai papa lui google.
    Ideea insa e ca dureaza mult, motiv pt care e de preferat pct. 2.

Fiiind vorba insa de sanatate, de departe iti recomand un forum unde, pe langa prezentarea gen pct. 1, sa apara mult mai usor parerile sau intrebarile altor utilizatori.
    Urmaresti cuvintele cheie pe care ajung la tine, oricat de cretinizante sunt si in functie de ele maresti/reduci dimensiunea articolelor.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Este o intrebare la care nici eu nu stiu raspunsul, sunt argumente in ambele directii. Ce produse vinzi?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

@lovelife - E vorba de produse naturiste, (asta ai intrebat probabil pentru a vedea daca iti fac concurenta sau nu) ... dar asta chiar nu are relevanta, ideea e sa aflam cu totii, nu numai eu, care este metoda care da cele mai bune roade in cazul site-urilor de genu'

@1nesco - mda, buna ideaa cu forumul, dar nu inca, poate cand oi fi mai mare

@Iulian - buna idee, multumesc. Daca nu vine nimeni cu niste argumente clare referitoare la metoda 2, atunci varianta ta o voi pune in aplicare.
    Ultima modificare făcută de AntonioTony; 16th November 2011 la 16:08.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu am cum sa iti fac concurenta, deoarece momentan nu vand nimic
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Probabil ar fi fost ceva benefic mie daca eram concurentul tau .. concurenta ma ambitioneaza mai tare

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Recomandarea unui prieten, cunostinta.. etc. N-as cumpara un produs doar pe baza unei descrieri sau a unor vorbe din partea celui care le vinde, si asta din cauza bine cunoscutelor reclame americane. Reclame de genul "cel mai bun produs, cel mai nu stiu cum.. super extra .. " si descrierea produsului(la modul in care doresti sa aduci clienti) este egal cu zero din punctul meu de vedere.

Abea dupa ce mi-ar recomanda cineva pe care-l cunosc cat de cat m-ar interesa consultanta si o descriere mai amanuntita. Daca este pe un forum ma uit la posturile celui care il recomanda, la vechimea sa. Daca este pe un site ma uit la cat de bine este construit siteul, cata silinta si-a dat administratorul...

Te poti pune si tu in aceeasi postura. Cand te duci sa-ti cumperi un produs electrocasnic/electronic, ce faci? Mai intai iti consulti prietenii in masura sau care au fost deja in situatia ta si abea pe urma te uiti peste specificatiile produselor si cauti ce este mai bun pentru tine, eventual mai intrebi si un tip din magazin unde nu esti foarte lamurit.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th October 2011, 15:49
  2. Care este singura si cea mai buna metoda?
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th April 2008, 10:21
  3. Cele mai bune 20
    De kleampa în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 16th February 2007, 09:55
  4. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th April 2006, 14:38
  5. Care Sunt Link-urile Bune?
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 9th December 2005, 20:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •