Linkul e aici.
Legat de un post mai vechi, eu mi-am facut contul la Adwords cu 2 cupoane (25$+50 euro) si sunt super mutumit. Pentru mine este clar o experienta noua, incerc acum sa imi fac cont. (5$ activation fee)
Linkul e aici.
Legat de un post mai vechi, eu mi-am facut contul la Adwords cu 2 cupoane (25$+50 euro) si sunt super mutumit. Pentru mine este clar o experienta noua, incerc acum sa imi fac cont. (5$ activation fee)
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
"Promotional credit good only to residents in the 50 United States and Washington, D.C." - de pe pagina cu linkul.
oricum am vazut ca sunt citiva baieti de pe digitalpoint din india care si-au facut contul si ei zic ca este ok, dar ca au selectat US. sincer este tentant. cred ca o sa-mi fac si eu unul cu noua mea locatie din US![]()
VISA sau alt credit card. Aprobarea dureaza 2 ore.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
pai ei or sa ti-i ridice de pe cardul care l-ai dat tu acolo. la card nu dai doar numele tau, nr. cardului, eventual tipul, data de expirare si codul acela de 3 cifre
uite aici ce zice tipul asta, ori asa a facut si e tare ori e doar haios![]()
mmariusel ce-ai facut pina la urma, ai rezolvat-o?
La credit card dai tale normale, de ce nu? Dai numele si tot ce trebuie.
mmariusel ce-ai facut pina la urma, ai rezolvat-o?
Eu nu stau in ro :d
Am un asociat care sta acolo![]()
ok, reiau acest topic, am nevoie de un sfat. am un prieten care locuieste in usa l-am contactat si a fost de acord sa am ajute, el o sa fie asociatul meu din usa, deci va fi legal, eu practic voi fi doar managerul contului.
vroiam sa va intreb cum ati procedat. la inscriere la pasul 1. ati trecut adresa, numele, prenumele, telefonul... ascoiatului din usa, iar la pasul doi ati trecut datele cardului si numele vostru...? sau si la pasul 1. ati trecut tot numele vostru numai adresa si nr. de tel. al asociatului...?
intreb asta pt. ca cel mai probabil voi dori sa continui dupa epuizarea acestui credit si nu vreau sa fac ceva incorect
mersi mult si va astept cu un raspuns pe pm sau email: lixor*email.ro
Eu stiu ca mi-am primit cei $50 free la Yahoo Advertising ....
Pentru Microsoft AdCenter trebuie sa fi locuitor USA
Toate cele bune
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)