Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Afiliere emag prin profitshare, perioada de recurenta, castiguri in 2018.

Afișare hibrid

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@BlackSeo
    Cred ca oamenii ti-au spus tot ce era de spus. Pentru restul foloseste-ti logica, nu e greu...
    Empire are dreptate, in afiliere sunt multe chestii influentate de sezon, indiferent de nisa, de la numarul de vizite, rata de click, rata de conversie, valoarea medie a comisionului, etc. Ca sa faci o statistica trebuie sa folosesti perioada corespunzatoare din anii trecuti dar chiar si asa obtii un rezultat care cumuleaza performanta personala cu modificarile din programul de afiliere.

@Empire, la cat mai multe! La mine arata ceva mai bine, recunosc...
    In urma cu cativa ani am fost foarte dezamagit de rata mica de conversie in conditiile in care eu promovam un produs sau o nisa si aveam comisioane si pe altele, adica la noroc...
    Am decis sa merg cat se poate pe o targetare cat mai clara si pe call to action cat mai clar pentru a trimite trafic cat mai targetat si sa imbunatatesc rata de conversie. Am reusit, vand ceea ce promovez, in medie 9 din 10 comisioane sunt pe produsul sau nisa promovata. Din pacate vremurile s-au cam schimbat, nu stiu daca asta mai inseamna mare lucru.
    Cu comision de 1% trebuie sa vinzi de 1.000.000 de lei ca sa faci 10.000 de lei comisioane, ce vrea BlackSeo... La fel ca si el am si eu curiozitatile mele dar deja stiu ca nimeni nu da din casa. Mai ajunge oare cineva la performanta asta?

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    246
    Putere Rep
    15

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    @BlackSeo
    Cred ca oamenii ti-au spus tot ce era de spus. Pentru restul foloseste-ti logica, nu e greu...
    Empire are dreptate, in afiliere sunt multe chestii influentate de sezon, indiferent de nisa, de la numarul de vizite, rata de click, rata de conversie, valoarea medie a comisionului, etc. Ca sa faci o statistica trebuie sa folosesti perioada corespunzatoare din anii trecuti dar chiar si asa obtii un rezultat care cumuleaza performanta personala cu modificarile din programul de afiliere.
    Asta cu sezonul e relativ adevarata... cand ai sa spunem 1000 de articole, cuprind toate sezoanele deci nu sunt diferente mari in comisioane... iar la conversie nu voi merge doar pe articole generale despre o nisa, merg si cu articole direct cu recenzie despre produs unde conversia e mult mai mare.

Oricum ramane de vazut una e planul... si altul e rezultatul de obicei... dar eu sper sa nu fie cazul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4135
    Ultimul Post: 20th May 2024, 22:12
  2. profitshare emag sau afiliere 2 parale?
    De stefan_hellzone în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 19th March 2013, 22:18
  3. Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 15th March 2013, 02:11
  4. Afiliere Emag ProfitShare
    De Lupanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 31st January 2011, 22:21
  5. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 57