Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Afiliere emag prin profitshare, perioada de recurenta, castiguri in 2018.

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    10
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    208
    Putere Rep
    10

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    @BlackSeo
    Cred ca oamenii ti-au spus tot ce era de spus. Pentru restul foloseste-ti logica, nu e greu...
    Empire are dreptate, in afiliere sunt multe chestii influentate de sezon, indiferent de nisa, de la numarul de vizite, rata de click, rata de conversie, valoarea medie a comisionului, etc. Ca sa faci o statistica trebuie sa folosesti perioada corespunzatoare din anii trecuti dar chiar si asa obtii un rezultat care cumuleaza performanta personala cu modificarile din programul de afiliere.
    Asta cu sezonul e relativ adevarata... cand ai sa spunem 1000 de articole, cuprind toate sezoanele deci nu sunt diferente mari in comisioane... iar la conversie nu voi merge doar pe articole generale despre o nisa, merg si cu articole direct cu recenzie despre produs unde conversia e mult mai mare.

Oricum ramane de vazut una e planul... si altul e rezultatul de obicei... dar eu sper sa nu fie cazul

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    31
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    38

Implicit

@BlackSeo: ca si cifre la emag, la mine treaba a stat in felul urmator:

2014: 8,17% rata conversie | 9,08 ron conversie medie
    2015: 2,11% rata conversie | 26,92 ron conversie medie
    2016: 2,08% rata conversie | 21,5 ron conversie medie
    2017: 2,25% rata conversie | 21,41 ron conversie medie
    2018: 1,97% rata conversie | 15,14 ron conversie medie

In 2014 intradevar am promovat mai mult produse cu pret mai mic.
    In 2015, 2016 si 2017 am promovat produse cu pret mediu spre mare.
    In 2018 am promovat cu pret mediu.

Traficul e tot mai greu de obtinut pe nisele astea de comert. In locul tau as merge pe altceva mai specific, gen turism, servicii sau alte nise. De asemenea as merge chiar si pe advertiseri mai micuti, nu magazine imense.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.683
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post

Traficul e tot mai greu de obtinut pe nisele astea de comert. In locul tau as merge pe altceva mai specific, gen turism, servicii sau alte nise. De asemenea as merge chiar si pe advertiseri mai micuti, nu magazine imense.
    Eu zic ca ar merge afilierea daca e facuta in mod profesinist, altfel este aproape imposibil sa mai faci comisioane doar din banere plasate pe site-uri generaliste. Cine nu investeste in site, ads, etc. SEO la greu sa fii gasit, nu prea cred ca are sanse. Inainte scriai review-uri si omul intra in magazin sa vada oferta, recrurenta era o luna sau mai mult chiar, acum s-a ajuns la zile. Naspa, dar cine se tine de treaba sunt sigur ca reuseste.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    38
    Posturi
    781
    Putere Rep
    26

Implicit

De Black Friday vreau sa pun si eu un banner sau "ceva" de la emag la mine pe site... Site-ul nu e de articole , deci nu am text... Ce imi recomdati sa pun ? nu fac afiliere si nu prea stiu ce merge, site-ul e destul de vizitat.. adica am trafic..
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    31
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Eu zic ca ar merge afilierea daca e facuta in mod profesinist, altfel este aproape imposibil sa mai faci comisioane doar din banere plasate pe site-uri generaliste. Cine nu investeste in site, ads, etc. SEO la greu sa fii gasit, nu prea cred ca are sanse. Inainte scriai review-uri si omul intra in magazin sa vada oferta, recrurenta era o luna sau mai mult chiar, acum s-a ajuns la zile. Naspa, dar cine se tine de treaba sunt sigur ca reuseste.
    Te referi la mine sau vorbesti la modul general? Ca eu am investit in siteuri pentru emag de mi s-a acrit. Chiar nu sunt genul sa trantesc un banner pe un site si atat.

Parerea mea e ca afilierea emag nu renteaza, anul asta am avut 0,05 usd epc la ei iar cu alti advertiseri tot pe Romania am avut 0,31 usd, 0,53 usd si 0,61 usd epc.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.683
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Te referi la mine sau vorbesti la modul general? Ca eu am investit in siteuri pentru emag de mi s-a acrit. Chiar nu sunt genul sa trantesc un banner pe un site si atat.

Parerea mea e ca afilierea emag nu renteaza, anul asta am avut 0,05 usd epc la ei iar cu alti advertiseri tot pe Romania am avut 0,31 usd, 0,53 usd si 0,61 usd epc.
    In general. La eMag nu mai stiu ca am contul nevalidat dupa ultimile modificari. Nu am zis ca nu ai investit, dar cu siguranta nu asa cum trebuie - nici eu nu stiu cum trebuie dar altii vad ca zic ca convertesc bine. Cat despre cei 0,05 USD, eu de aia merg pe AdSense, cu 0,27 Euro/click! Oricum aflierea nu mai e ce era. Nu pentru ca eMag nu mai e ca acum 2 -3 ani, ci pentru ca toate s-au schimbat.

Ca idee: acum multi ani am scris 2 articole despre cafeaua verde, eram TOP 5 in cautari, am facut bani frumosi pe PD, la fel si la nu stiu ce produs, am avut rezultate ok pe provident, pana mi-au zis sa scot provident de pe site sa pun altceva, ca ma folosesc de numele lor [ ca sa-i promovez! ], etc. Apoi din ce in ce mai slab, site-ul de fashion a cazut din cauza concurentei pe pagina 2, 3,, si tot asa, mie mi-a scazut interesul pentru afiliere, au scazut comisioanele mai rau ca la AdSense, ... cine rezista inseamna ca stie ce face, cine nu ..ar trebui sa caute raspunsuri.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    54
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    27

Implicit

Calitatea site-urilor de afiliere depinde in mod direct de veniturile din afiliere. Investesti din ce castigi sau nu investesti deloc.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.683
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Calitatea site-urilor de afiliere depinde in mod direct de veniturile din afiliere. Investesti din ce castigi sau nu investesti deloc.
    Este doar una din variante, mai exista si investesti la inceput ca sa scoti pe urma. Recunisc ca eu merg dupa formula zisa de tine in proportie de 80%, dar sunt destui care initial investesc inclusiv in AdWords si FB Ads.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    54
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    27

Implicit

@Rapsodia,vorbeam de caliate deci de investitii constante pe termen lung, nu doar de promovare. Investitiile in calitate sunt costisitoare, continut, aplicatii, inovatie si orice care sa confere de acel plus de valoare, plus cum ai spus tu, promovarea - de la link-uri la PPC.

Raspund aici la mesajul pe care tocmai l-am primit la pachet cu un negativ:
    deci din buzunar nu ai voie ))
    Ba da!
    E posibil si sa gresesc dar, pentru ca n-a fost cea mai buna exprimare, e posibil si sa fi fost inteles gresit: acel "sau nu investesti deloc" se refera la investitia in calitate. Acum depinde si de ce intelege fiecare prin calitate. Daca asta inseamna cateva sute de articole, mai cu greseli gramaticale sau de exprimare, mai cu termeni care nu exista in DEX, inseamna ca eu gresesc.

Deci am voie si din buzunar dar, repet, am vorbit clar de calitatea site-urilor de afiliere iar asta presupune (in opinia mea, poate gresesc) investitii constante pe termen lung ceea ce nu-mi permit.
    Intr-adevar, nu am avut cea mai buna exprimare...
    Eu spre exemplu am proiecte pe care le pregatisem pentru afiliere iar acum le tin pe o linie moarta, in faze intermediare, pentru ca mi-am dat seama ca presupun investitii pe care nu le pot duce pe termen lung in asa fel incat sa sustin si calitatea si promovarea. Pentru ca si calitatea degeaba o ai daca nu te si promovezi...

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.683
    Putere Rep
    28

Implicit

Ti-am dat eu pozitiv tot la pachet! Nu zic ca nu ai dreptate, si eu am zis ca investesc doar din ce castig, ba mai mult, am inceput cu gratuitati si am investit pe masura ce am castigat. Uneori s-a dovedit ca am investit unde nu trebuia, era mai ok pe gratuit. Dar in opinia mea daca esti convins ca ce faci are viitor, nu stai sa cresti luna de luna, investesti pana ajungi la ce trebuie, apoi vine si profitul. E doar o parere, nu zic ca e solutia miraculoasa.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4133
    Ultimul Post: 30th March 2023, 13:32
  2. profitshare emag sau afiliere 2 parale?
    De stefan_hellzone în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 19th March 2013, 23:18
  3. Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 15th March 2013, 03:11
  4. Afiliere Emag ProfitShare
    De Lupanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 31st January 2011, 23:21
  5. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 57