A aparut o campanie noua de afiliere pe 2parale - Chicbags.ro, ofera un comision foarte mare, 16% din vanzare, a testat cineva?
A aparut o campanie noua de afiliere pe 2parale - Chicbags.ro, ofera un comision foarte mare, 16% din vanzare, a testat cineva?
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
reprezint agentia de web design Plum Media
Realizat de Plum Media ... iti faci reclama ? nici macar inca nu a aparut
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Da sunteti geniali.
Eu chiar am intrebat daca ati testat.
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
1. Salut se pare ca intre timp a si disparut aceasta campanie, o sa revin cu detalii.
2. Da site-ul este facut de noim ce am vrut sa intreb de fapt: acest site a inceput sa se promoveze si prin intermediul 2 parale, ce as fi castigat eu daca promovez acest sistem? Imi apartine platforma 2parale?
O sa revin cu noutati, va multumesc pentru reputatia negativa sper ca ati inteles ca nu am incercat sa va influentez sa cumparati o geanta de dama.
era unu' pe la guvern, candva, si zicea "ciocu' mic". Mai stiti despre cine era vorba? Cred ca e bun contextul sa-l citez... lancetti, te descalifica si mai tare ultima ta fraza. Iar alba-neagra cu campaniile, au aparut, au disparut cred ca o putem imputa si 2parale, nu? Niste neprofesionisti, daca ne uitam la ce spui...
dam papica la animale. pet shop online.
Ok, nu o sa intru in polemica, va multumesc pentru feedback.
Ati incercat www.dailybrands.ro , cum merge in 2 parale?
Ati observat si campaniile de adwords si adsense? Monetizeaza?
Nu credeti ca ar trebui sa-si schimbe site-ul, e deja de 3 ani. Eu i-am zis, dar cred ca daca ii sunati voi si le spuneti, poate il schimba.
Eu nu am nici o implicare in afacere, dar m-ar ajuta daca si-ar schimba design-ul sau se decid sa faca dupa 3 ani o campanie seo
Mai am cateva site-uri similare, dar astept sa vad ce parere aveti despre acesta, care este mai urgent, si pe viitor, o sa postez si restu de clienti.
Cred ca m-ar ajuta si un test de usability, gratuit, din partea voastra. Sa-mi trimiteti eventualele probleme, idei, sfaturi, consultanta. Un mic audit on-site (index, categorii, produse, articole, blog...) si off-site, ca poate se decide pt seo.
Multumesc.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)