A aparut o campanie noua de afiliere pe 2parale - Chicbags.ro, ofera un comision foarte mare, 16% din vanzare, a testat cineva?
Versiune printabilă
A aparut o campanie noua de afiliere pe 2parale - Chicbags.ro, ofera un comision foarte mare, 16% din vanzare, a testat cineva?
reprezint agentia de web design Plum Media
Realizat de Plum Media ... iti faci reclama ? nici macar inca nu a aparut
Da sunteti geniali.
Eu chiar am intrebat daca ati testat.
1. Salut se pare ca intre timp a si disparut aceasta campanie, o sa revin cu detalii.
2. Da site-ul este facut de noim ce am vrut sa intreb de fapt: acest site a inceput sa se promoveze si prin intermediul 2 parale, ce as fi castigat eu daca promovez acest sistem? Imi apartine platforma 2parale?
O sa revin cu noutati, va multumesc pentru reputatia negativa sper ca ati inteles ca nu am incercat sa va influentez sa cumparati o geanta de dama.
era unu' pe la guvern, candva, si zicea "ciocu' mic". Mai stiti despre cine era vorba? Cred ca e bun contextul sa-l citez... lancetti, te descalifica si mai tare ultima ta fraza. Iar alba-neagra cu campaniile, au aparut, au disparut cred ca o putem imputa si 2parale, nu? Niste neprofesionisti, daca ne uitam la ce spui...
Ok, nu o sa intru in polemica, va multumesc pentru feedback.
Ati incercat www.dailybrands.ro , cum merge in 2 parale?
Ati observat si campaniile de adwords si adsense? Monetizeaza?
Nu credeti ca ar trebui sa-si schimbe site-ul, e deja de 3 ani. Eu i-am zis, dar cred ca daca ii sunati voi si le spuneti, poate il schimba.
Eu nu am nici o implicare in afacere, dar m-ar ajuta daca si-ar schimba design-ul sau se decid sa faca dupa 3 ani o campanie seo:)
Mai am cateva site-uri similare, dar astept sa vad ce parere aveti despre acesta, care este mai urgent, si pe viitor, o sa postez si restu de clienti.
Cred ca m-ar ajuta si un test de usability, gratuit, din partea voastra. Sa-mi trimiteti eventualele probleme, idei, sfaturi, consultanta. Un mic audit on-site (index, categorii, produse, articole, blog...) si off-site, ca poate se decide pt seo.
Multumesc.